Askıda Sigorta

Ülkemizde sigortalıları bilinçlendirme ve sigortasızları sigorta ürünleriyle tanıştırma amacıyla yola çıkan Sigortambir, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi aracılığıyla sigortasız ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor.

GÜNDEM - 3 yıl önce

Sigortambir "Askıda Sigorta" projesiyle, birey veya kurumların, maddi durumu yeterli olmadığı için özel sağlık hizmetlerinden faydalanamayan kişilere ulaşmasına öncülük ediyor. İlk etapta 18-25 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerinin, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile tanıştırılması hedefleniyor. Projeyle ilgili olarak konuşan Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz "Medeniyetin getirdiği en büyük faydalardan biri olan sigortayı, sigortaya erişemeyen sosyal gruplarla buluşturmak adına çalışmalarımızı başlattık. Üniversitede eğitim gören maddi durumu yetersiz öğrencilerimizin ardından, ilerleyen süreçte özellikle Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'na ihtiyaç duyup erişemeyen tüm vatandaşlarımıza dokunmak istiyoruz." dedi. Bir insurtech girişimi olarak faaliyetlerine devam edenSigortambir, sigorta sektörüne yenilikçi bir bakış açısı kazandırmaya devam ediyor. Türkiye'de halen birçok kişinin sigorta bilincinin olmadığını ya da maddi imkansızlıklar nedeniyle sigorta hizmetlerine erişemediğinin altını çizen Sigortambir, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte planladığı "Askıda Sigorta" projesiyle ihtiyaç sahibi sigortasızlara ulaşmayı hedefliyor.

"Çünkü sigorta hepimizin ihtiyacı"

Askıda Sigorta projesinin sloganına atıfta bulunanSigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz, "Sloganımızda da ifade ettiğimiz üzere, hepimizin sigortaya ihtiyacı var. Sigorta bir lüks değil, ihtiyaçtır. Temelde buna dikkat çekmek istiyoruz. Medeniyetin getirdiği en büyük faydalardan biri olan sigortayı, sigortaya erişemeyen sosyal gruplarla buluşturmak adına çalışmalarımızı başlattık. Üniversitede eğitim gören maddi durumu yetersiz öğrencilerimizin ardından, özellikle Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'na ihtiyaç duyup erişemeyen 18-55 yaş aralığındaki tüm vatandaşlarımıza dokunmak istiyoruz. İlerleyen süreçte, projeye destek veren bireyler, kurumlar, STK'lar vasıtasıyla, diğer sigorta branşlarında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız." ifadelerine yer verdi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Duman Ailesi, Batmanlıları Mersin’de buluşturdu

2023-05-03 10:36 - SİYASET

“Batman’dan yüzde 90 oy bekliyoruz”

2023-05-03 15:00 - SİYASET

Kadın doktorun ilgisi takdir görüyor

2023-05-05 13:25 - SAĞLIK

Eğitim Araştırmada kitle operasyonu

2023-05-03 15:40 - SAĞLIK

TPAO Adıyaman'da konteyner kent oluşturuyor

2023-05-08 13:00 - YAŞAM

Çıtanak sahada…

2023-05-04 15:40 - SİYASET

Batman Uçağı tehlike atlattı

2023-05-06 15:33 - GÜNDEM

İki okulun öğrencilerine özel ziyaret

2023-05-05 15:20 - EĞİTİM

Kendo aşiretinden Ramanlı'ya destek

2023-05-02 16:00 - SİYASET

PF butik açıldı

2023-05-07 16:40 - YAŞAM

İlgili Haberler

Batman'dan Türkiye'ye örnek model

15:30 - GÜNDEM

Yeni valilik yerleşkesinde çalışma…

15:00 - GÜNDEM

Batman’da ambalaj denetimleri sıklaştı

14:33 - GÜNDEM

CEO, Batman’ı inceledi

14:28 - GÜNDEM

Gazetecilerden Muzaffer Bağ’a ziyaret

14:25 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Koçak Köyü'nde çöp tepkisi

15:46 - GERCÜŞ

Batman'dan Türkiye'ye örnek model

15:30 - GÜNDEM

Feci kaza, kask kamerasında

15:12 - ASAYİŞ

Yeni valilik yerleşkesinde çalışma…

15:00 - GÜNDEM

Binlerce kişi Sason yaz şenliğinde buluştu

14:46 - SASON