ATLIHAN HOTEL’DEN DÜĞÜN VE MEVLİT DAVETİ

Batman’da düğün otelleri olarak ilk sıralarda yer alan Atlıhan Park Hotel, Turgut Özal Bulvarı üzerindeki şık mekânında konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

GÜNDEM - 10 yıl önce

YEMEK İÇİN 200, KOKTEYL İÇİN 300 KİŞİLİK KAPASİTE

Zarif detaylarla süslenmiş şık bir ortamda hafızalarından silinmeyecek düğün, nişan, kına, mevlit, sünnet ve sosyal etkinlikler için Batmanlılara davette bulunan Otel Yöneticileri “Salonumuzda yemek düzeni için 200, kokteyl düzeni için 300 kişilik kapasitemiz mevcuttur. Bütün organizasyonlarınız için teras katımızda bulunan salonumuzda ekibimiz ve ekipmanlarımız ile en kaliteli hizmeti sunmaktayız” dedi.

MÜKEMMEL BİR DÜĞÜN İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Atlıhan Park Hotel, alanında uzman personellerle mükemmel bir düğün için gerekli her şeyi tüm ayrıntıları ile hayata geçiriyor. Menü seçimi, müzik, ses ve ışık sistemleri, düğün pastası ve mekan süsleme işlemleri ile programlarınızı güzelleştiren otel, “masal gibi bir düğün yaşamanız için, profesyonel ekibiyle düğün öncesinde ve düğün sırasında yanınızda oluyoruz” sloganı ile hizmet veriyor.

KONFERANS VE İŞ TOPLANTILARINDA DA TERCİH EDİLMELİ

Konferans, seminer, iş toplantıları, panel ve sempozyumlarda da sınırsız hizmet sunduklarını açıklayan Otel Yöneticileri “Toplantılarınızda, mevcut 2 adet toplantı salonumuz, kapasite oranlarına göre ihtiyacınıza uygun şekilde düzenlenebilir. Uzman kadromuzla konferans, seminer, iş toplantıları, panel, sempozyum gibi çalışmalarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bölgenin en büyük kapasitesine sahip salonumuz, en son teknoloji ile donatılmış olup, 250 kişilik kapasite ile hizmetinizdedir. Her bütçe dâhilinde, gizli masraf olmadan, bütçeyi aşmadan, samimi hizmet anlayışı ilkesiyle hizmet vermekteyiz” dedi.
Otel Yöneticileri, toplantı salonu için araç temini, oturma düzeneği oluşturma, toplantıya katılanlara indirimli konaklama, host-hostes hizmeti, barkovizyon projektörleri & geniş projeksiyon ekranları, şahsi asistan hizmeti, deneyimli ve profesyonel teknik ekip ve ekipman ve ücretsiz yüksek hızda internet erişimi hizmetini sunduklarını söyledi.

KAHVALTIDA 75 ÇEŞİT BİR ARADA

120 kişi kapasiteli Atlıhan Park Otel’in 7. katında bulunan teras restoranı, hafta içi 07.30–10.30 ve hafta sonları ise 08.00–11.00 saatleri arasında açık büfe kahvaltı ile hem otelin konuklarına hem de dışarıdan gelen misafirlere hizmet vermeye başladı. 78 çeşit kahvaltı ile hizmet verdiklerini söyleyen Otel Yöneticileri “Eşsiz ambiyansı, manzarası ve sınırsız yerli ve kaçak çay eşliğinde kahvaltınıza lezzet katacağınız ve başka yerde bulamayacağınız bu ayrıcalıklı ve özel kahvaltı davetini kaçırmayın” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)
Haftanın Öne Çıkanları

KALBİ DURAN HASTA, BÖLGE’DE HAYATA DÖNDÜ

2016-08-28 17:45 - EĞİTİM

YARIM SAATTE 30 ŞİŞE SODA İÇTİ

2016-08-29 20:36 - GÜNDEM

TURAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

2016-08-23 19:21 - GÜNDEM

AV. ADİLE GÜRBÜZ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

2016-08-26 20:32 - GÜNDEM

BALIK BEBEK, BATMAN’A GETİRİLDİ

2016-08-23 19:40 - GÜNDEM

BATMAN-DİYARBAKIR YOLUNDA KAZA: 2 YARALI

2016-08-25 18:30 - GÜNDEM

O KADIN BURAYA GELECEK…

2016-08-23 13:09 - YENİ YERLER

BEYAZ DÜRÜM SALONU HİZMETE AÇILDI

2016-08-24 18:51 - GÜNDEM

DBP, KOZLUK’TA SEÇİME GİTTİ

2016-08-29 20:32 - KOZLUK

“FİKRİ VE PROJESİ OLANIN AYAĞINA GİDECEĞİZ”

2016-08-28 21:55 - ROPÖRTAJ

İlgili Haberler

CHP PM Üyesi Hüseyin Yaşar’dan Koç’a tepki; “Rahmi Koç kendini bil”

12:27 - GÜNDEM

Takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

20:48 - GÜNDEM

Ankara’da Batman Rüzgârı Esti

20:16 - GÜNDEM

İHD’den 740.eylem

01:29 - GÜNDEM

Batman Dörtyol’da kaza

19:24 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

CHP PM Üyesi Hüseyin Yaşar’dan Koç’a tepki; “Rahmi Koç kendini bil”

12:27 - GÜNDEM

C1 Özel’den öğrencilere büyük müjde

11:50 - EĞİTİM

Orun ve Akgün ailelerinin mutlu günü

11:33 - YAŞAM

İHD’den 740.eylem

01:29 - GÜNDEM

Gercüş’te sergi açıldı

00:28 - GERCÜŞ