Bakan Göktaş, Batman’da konuştu… Batman’a 55,7 milyonluk destek sağlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, AK Parti Batman Kadın Kolları Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

GÜNDEM - 9 ay önce

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Hüseyin Şansi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu, Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy ile Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Şahin katıldı.

SİZLER OLMASANIZ DAVAMIZ YARIM KALIR

Programda konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek “İl Danışma Meclisi’nde sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sizler olmasanız davamız yarım kalır. Biz eser ve hizmet siyaseti diyerek yola çıktık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 23 yılda Türkiye’nin dört bir yanı alt ve üst yapıyla, havalimanlarıyla ve güçlü teknolojilerle donatıldı” dedi.

BATMAN’DA 5 BİN 689 ÇOCUK İÇİN 55,7 MİLYON TL KAYNAK

Bakan Göktaş, AK Parti hükümetlerinin sosyal politikalardaki yatırımlarını vurgulayarak Batman’daki destekleri rakamlarla paylaştı. Batman’da evde bakım yardımında 7 bin 600 aileye destek sağlandığını belirten Bakan Göktaş, Türkiye genelinde ise 540 bin haneye ulaşıldığını aktardı.  Ocak 2025’ten bu yana Batman’da 5 bin 689 çocuk için toplam 55,7 milyon TL kaynak aktarıldığını belirten Bakan Göktaş “Bakın ne dedik? Aile yılı dedik, çünkü ailemiz bizim dönümüz, bugünümüz, yarımız. Aile bizim en güçlü yılımız. Aileyle beraber biz güç alıyoruz. İşte burada büyük AK Parti ailesiyle beraber güçleniyoruz. AK kadınlarla daha da güçlü oluyoruz. Bu minvalde bugün Batman'da olmak üzere tüm Türkiye'de bakın ilk çocuğu olan aileye 5000 liranın tek seferlik yardım yapıyoruz. Tüm Türkiye'de. İkinci çocuğun her aileye 1500 liralık destek sunuyoruz. Yani bu yıl doğan her ikinci çocuğa 1500 liralık annenin hesabına destek sağlıyoruz. Üçüncü ve sonraki doğan her bir çocuğa 5000 liralık destek sağlıyoruz” dedi.

TERÖRSÜZ TÜRKİYE’YE DOĞRU İLERLİYORUZ

Konuşmasında terörle mücadeleye değinen Bakan Göktaş, “Artık hiçbir annenin gözyaşı akmasın, hiçbir evladımız tabut başında ağlamasın. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan bu süreçle inşallah terörsüz bir Türkiye’ye güçlü adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Çeyrek altın 8 bin TL’yi aştı

2025-09-09 14:16 - EKONOMİ

Beşiri, konserle renklendi

2025-09-08 00:03 - BEŞİRİ

Karabulut Vakfı’ndan örnek proje

2025-09-08 15:07 - BEŞİRİ

Uzak Şehir 29.Bölüm Fragmanı

2025-09-07 10:23 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Sarımsak uçtu

2025-09-10 13:09 - EKONOMİ

Okul alışverişi telaşı başladı

2025-09-10 13:22 - EKONOMİ

Etiketler cep yakıyor

2025-09-10 13:17 - EKONOMİ

Batman Petrolspor-İskenderunspor canlı izle

2025-09-07 18:39 - SPOR

Çanta satışları arttı

2025-09-07 16:30 - EKONOMİ

Petrolspor’a 8 milyon TL’lik destek

2025-09-07 16:07 - SPOR

İlgili Haberler

Batmanlı Gazetecilerden Bakan Yardımcısı Kaya’ya ziyaret

17:06 - GÜNDEM

Batman’dan çevre uyarısı: “Su kaynakları tehdit altında”

16:03 - GÜNDEM

Batman’ın içme suyunda büyük dönüşüm

15:49 - GÜNDEM

Batman’da Koşan Tavuk’lar telef mi oldu?

15:45 - GÜNDEM

Batman’da İmar Barışı Yeniden…

15:32 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Batmanlı Gazetecilerden Bakan Yardımcısı Kaya’ya ziyaret

17:06 - GÜNDEM

Hüda Par’dan yeni süreç için kanun teklifi…

16:12 - SİYASET

Batman’dan çevre uyarısı: “Su kaynakları tehdit altında”

16:03 - GÜNDEM

Batman’ın iki mahallesi, net tarih istiyor

16:00 - GÜNDEM

Batman’ın içme suyunda büyük dönüşüm

15:49 - GÜNDEM