Esnaftan Başkan Şahin'e pankartlı teşekkür!

Mardin'in Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin'e, ilçede yapılan çalışma ve turizme kazandırılan çarşı için teşekkür pankartı astı.

TÜRKİYE VE DÜNYADAN - 2 yıl önce

Yıllardır kangren haline gelen restorasyon çalışmaları altyapı ve yollarını yakın zamanda ele alarak yenileyen ve halkın hizmetine sunan Başkan Veysi Şahin'e ilçe esnafı ilgisini esirgemedi.
 Tarihi, turistik ilçenin en işlek ve geçmişi 500 yıllık çarşıya asılan pankart.
 Belediye Başkanı Veysi Şahin’e ilçeye yaptığı katkılardan ve turizme kazandırdığı eserlerden dolayı çarşının girişine teşekkür pankartı astı. Tarihi ve turistik çarşının girişine asılan pankartta, “Gelişen ve büyüyen Midyat’ımızın Mimarı Sayın Belediye Başkanımız Veysi Şahin’e, Şehrimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz” Yazısı dikkat çekti. Çarşının girişine yazdıkları pankartla teşekkürlerini ifade eden esnaflardan, 20 yıldır burada esnaflık yaptığını ve turizmle ilgilendiğini ifade eden Garip Altınışık, şöyle konuştu: “gelen bütün misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlıyoruz. Çeşitli ikramlarda bulunuyoruz memleketimizi en güzel şekilde tanıtıyoruz. En büyük hedefimiz ve büyük amacımız bu. Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin'e de en güzel dileklerimizi teşekkürlerimizi iletiyoruz. Buraya çok büyük katkısı oldu. Turizm ve bölgenin kalkınması bakımından çok güzel projeleri, destekleri oluyor. Bundan dolayı esnaflarımız adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. 20 yılda kimsenin yapamadığını 5 yılda yaptı. Bunun için esnaflarımızın adına böyle bir pankart asma kararı aldık.” Dedi.
 Tarihi değerlere çok önem verdiği, gelen turistlere her türlü kaliteli hizmet ve Midyat'ın tanıtımına katkısı için teşekkür ettiklerini ifade eden Tahsin Şen isimli esnafta ise şöyle konuştu: “Başkanımızın çok büyük bir emeği var. Tarihi yerlere çok önem veriyor. Başkanımıza da bir nevi teşekkür etmek için esnafımızın adına bu pankartı astık. Bazı eksikliklerimiz ilettiğimiz zamanda halledecek. Yeni seçim döneminden çıktık. İnşallah bu tarihi Midyat’ımıza bir şeyler yapacak. Ondan ümitliyiz, umutluyuz. Esnafımızın çoğu memnun zaten. Başarılarının devamını bekleriz. Herkesi de Midyat’ımızın güzelliklerini görmelerini için davet ediyoruz.” dedi
 Rıdvan Akbulut ise, “Burada gümüş işi ile uğraşıyoruz. Midyat’ımıza gelen turistler bizim için mutluluk verici. Mahalli seçimlerin ardından tekrar kazandı, bizim için mutluluk verici. Yapılan hizmetler, eserler, birliktelik, hoşgörü ortamı ortada. Bundan dolayı zaten kendisinden biz çok memnunuz. İnşallah onunla daha çok yol katedeceğiz. Her zaman arkamızda duruyor.” Diye konuştu. (Bülten)
Haftanın Öne Çıkanları

Batmanlı Aydın’a yeni görev

2024-05-11 20:15 - GÜNDEM

Ape Süleyman vefat etti

2024-05-14 10:03 - YAŞAM

Aydiş’lerin acı günü

2024-05-13 09:34 - YAŞAM

Batman, güvenilir liman mı?

2024-05-16 21:00 - ROPÖRTAJ

Endemik bitki "Şirvan sümbülü" çiçek açtı

2024-05-14 13:34 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Otobüslere zam…

2024-05-16 15:43 - BEŞİRİ

Vakıflar Bölge Müdürü Hakan Demir'i kabul etti

2024-05-11 03:41 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Halı sahada kriz!

2024-05-12 14:52 - YAŞAM

İndirim Çadırı Outlet açıldı

2024-05-12 10:38 - YAŞAM

Barış anneleri anneler gününde açıklama yaptı

2024-05-13 10:43 - YAŞAM

İlgili Haberler

OzU AI Platformu finans sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi

06:16 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Siirt Üniversitesinde mezuniyet töreni düzenlendi

02:15 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Siirt'te devrilen traktörün sürücüsü öldü

03:15 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Midyat'ta "Masal Ağacı" etkinliği düzenlendi

21:11 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Alimoğlu Vakfı'nın 7'inci kütüphanesi Şanlıurfa'da açıldı

21:06 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Günün Manşetleri

Orun ve Akgün ailelerinin mutlu günü

11:33 - YAŞAM

İHD’den 740.eylem

01:29 - GÜNDEM

Gercüş’te sergi açıldı

00:28 - GERCÜŞ

Ankara’da Batman Rüzgârı Esti

20:16 - GÜNDEM

Batman Dörtyol’da kaza

19:24 - GÜNDEM