İstifanın Ardından

Batman Petrolsporda 2. Ahmet Yavuz dönemi sona erdi.

SPOR - 3 yıl önce

Batman Petrolsporda 2. Ahmet Yavuz dönemi sona erdi.

Sezon başından beri alınan istikrarsız ve yetersiz sonuçlar, son 5 haftada takımın galibiyet yüzü görmemesi, birazda ekonomik krize bağlı olarak kadro kurulmaması ve Ahmet Yavuz hocanın da bir takım yanlış tercihleri, ve sonuç olarak, gerçekten tatsız bir ayrılık yaşandı.
Sezon başındaki yazımda kaliteli ve yeterli transfer yapılmadığından Ahmet Yavuz hocama Batmanlı gençlere ağırlık vermelerini, Fatih, Azad, Bedirhan gibi futbolcuları takıma kazandırdığı takdirde daha taktir göreceğini yazmıştım.

***

Malum, takımın ekonomik durumu hiç iç açıcı değil.
Bunun için de yeterli ve kaliteli futbolcular transfer edilemedi ve Ahmet hoca kısıtlı kadrosunda sürekli oynamalar yaptı. Yani düzenli ilk 11 kuramadı.
Düşünün 2. Lig takımı devre arasında transfer yapamadığı gibi kapmada gidemedi.
Vali Ekrem Canalp takıma maddi destek vereceğini açıkladı ama manevi desteğini henüz göremedik ve daha Petrolspor’un bir maçına dahi gelmedi.
Ahmet Yavuz hoca yanlışı ve doğrusu ile Petrolspor’daki görevini tamamladı.

Bundan sonrası önemli biz taraftarlar için.

Kim gelecek bu takımın başına?
5 puan altımızdaki Bursaspor küme hattının içinde, birer ikişer maç kazanıp üstümüze çıkacak takım sayısıda fazla, bir an önce kendimizi yukarı atmamız gereken bir dönemde teknik direktör değişikliği zamansız oldu kanısındayım.
Bu ekonomik durumda, üstelik saniyesinde hoca getirmemiz gereken bir dönemde nasıl ayakta kalacağız?
Görünen köy kılavuz istemez derler, son 3 haftadır hoca gideceğini az çok belli etmemişti.
Yönetimin, o zamandan teknik direktör araması geremez miydi?
Pazar günü, Nazilli Belediyespora yenilirsek 14. olacağımız bir maça çıkacağız ve yönetim,”Maçtan sonra yeni hoca gelecek” diyor.
Bu işin şakası yok, yardımcı ile oynanacak maç var, oynanmayacak maç var.
Yanlış anlaşılmasın, amacım hiçbir şekilde yardımcı hocayı kötülemek değil.
Ancak durum ortada, önümüzde, 3 puan değil, 300 puan değerinde bir Nazilli maçı var,
Şimdilik takımın oraya odaklanması ve yönetiminde en kısa zamanda yeni bir teknik direktörle anlaşması gerektiğini düşünüyorum.
Dip not olarakta, bu takımın başına hangi teknik direktör gelirse gelsin mutlaka yardımcılar yerli hoca olsun.
Daha doğrusu gönül isterdi ki bu takımın başına Batman Futbol Antrenörleri derneği başkanı faysal Aydın’ın da gündeme getirdiği gibi takımın başına bir yerli teknik heyetin gelmesi hem maddi hemde manevi açıdan daha iyi olacak kanısındayım.
Haftanın Öne Çıkanları

TPİC çalışanlarının gözü promosyonda

2023-01-19 02:08 - YAŞAM

Yeni hastanenin ihalesi yapıldı

2023-01-21 04:47 - SAĞLIK

Batman’da 47’nci taziye evi açıldı

2023-01-20 07:47 - GÜNDEM

Kırsaldaki öğrenciler tıraş edildi

2023-01-19 05:01 - GERCÜŞ

Vali’den All Alçı’ya tam not

2023-01-17 07:04 - ESNAF HABERLERİ

Yeni avukatlar cübbe giydi

2023-01-19 20:24 - YAŞAM

Batman’ın gurur tablosu bu okulda…

2023-01-21 11:13 - ROPÖRTAJ

Esnaf Kefalet seçime gitti

2023-01-15 13:26 - GÜNDEM

Bu kez öğretmenler karne aldı

2023-01-21 06:00 - YAŞAM

TPAO’da 18 personel emekliye ayrıldı

2023-01-15 15:43 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Nasıroğlu’ndan transfer açıklaması

22:44 - SPOR

Batman, çifte kupa ile döndü

10:09 - SPOR

Petrolspor kalecisini buldu mu?

14:29 - SPOR

Batman Petrolspor teknik direktör Koçak ile anlaştı

12:17 - SPOR

BATMAN PETROLSPOR’DA 17 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

11:52 - SPOR

Günün Manşetleri

Önce çöp topladılar sonra koştular

00:05 - GÜNDEM

İlaçlama ekipleri gece mesaisi yapıyor

00:01 - GÜNDEM

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

00:00 - RESMİ İLANLAR

Nasıroğlu’ndan transfer açıklaması

22:44 - SPOR

Batman’da aydınlatma seferberliği

21:30 - GÜNDEM