MÜEZZİNOĞLU “BİRLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERİLMEMELİ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa-Batman Gönül Köprüsü İftar Programı’na katılmak üzere Batman’a geldi.

SİYASET - 10 yıl önce

Bir düğün salonunda düzenlenen programa AK Parti Bursa İl Teşkilatı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, Kadın ve Gençlik Teşkilatları ile Merkez İlçe Teşkilatı katıldı. Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, dünyanın ve İslam coğrafyasının birçok yerinde kan ve gözyaşının aktığına dikkat çekerek “Millet ve ümmet, kardeşlik duygusunu güçlendirirse, ‘böl, parçala ve ayrıştır çatıştır sen de seyret’ diyenlerin oyunu bozulacaktır. AK Parti Genel Merkezi olarak, gönül köprüleri kuracak bir yapılanmayı Batman ile Bursa teşkilatları arasında şekillendirdik” dedi. “BİRİLERİ, GÖZYAŞINDAN GELECEK İNŞA ETMEYE ÇALIŞIYOR”

Birlik ve beraberlik duygularını bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini vurgulayan Müezzinoğlu “Hiçbir yerde bu saygınlığı ve gelecek umudunu göremezsiniz. Bu saygınlığı görenler bizi çatıştırmak istiyor. Aramıza fitne fesat sokmak isteyenler ne yazık ki birilerini de maşa olarak kullanıyorlar. Terör örgütünü milletimizin arasına, mahallelerimize, sokaklarımıza, köylerimize indirerek, sokaklarımıza çukurlar kazarak gençlerimizin geleceğini karartarak, bu ümmetin geleceği ile oynamak istiyorlar. Ama biz buna biz fırsat vermeyeceğiz. Batmanlı kardeşlerimizin fırsat vermediğini ve vermeyeceğini son derece açık bir şekilde görüyor, Batmalı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Birileri çocukların eline silah bırakıyor, dağa çıkarıyor. Biz ise çocuklarımıza daha iyi eğitim, daha iyi gelecek şekillendirmeye çalışıyoruz. Birileri parçalamak istiyor, kan ve gözyaşından gelecek inşa etmeye çalışıyor. Biz ise sevgi ile kardeşlik ile imar ederek ihya ederek bu milletin geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)
Haftanın Öne Çıkanları

KARDİYOLOG ASTAN, SICAKLARA KARŞI UYARDI!

2016-06-26 20:52 - EĞİTİM

PROF. DR. METE ALPASLAN ZİLAN’DA GÖREVE BAŞLADI

2016-06-22 20:48 - GÜNDEM

ŞAFAK TAZİYE EVİ, TAMAMLANMA AŞAMASINDA

2016-06-21 20:13 - GÜNDEM

NEVZAT GİYİM BAYRAMA HAZIR

2016-06-24 20:36 - GÜNDEM

DBP, SASON’DA YENİLENDİ

2016-06-21 20:17 - SASON

REKTÖR ULUÇAM, VALİ’Yİ ZİYARET ETTİ

2016-06-21 20:15 - GÜNDEM

KADINLAR BURADA ÖNCE ÖĞRENİYOR SONRA ÜRETİYOR

2016-06-26 21:04 - ROPÖRTAJ

TEZDİĞ “KIZILAY’IN MİSYONUNA UYGUN HAREKET EDİYORUZ”

2016-06-28 00:38 - GÜNDEM

ANLAYANA SİVRİSİNEK (SAZ) ANLAMAYANA DAVUL, ZURNA (AZ)

2016-06-23 21:52 - HALKIN SESİ

TERZİLERİN UMUDU BAYRAM

2016-06-24 20:36 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Batmanlı Başkan, Bahçeli ile görüştü

14:30 - SİYASET

AK Parti’de 4 il başkanı görevden alındı

11:24 - SİYASET

AK Parti İl Başkanı görevinden istifa etti

10:27 - SİYASET

Batman seçimlerini AK Parti kazandı

15:55 - SİYASET

Hüda Par'dan kanun teklifi

20:00 - SİYASET

Günün Manşetleri

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

00:00 - RESMİ İLANLAR

Batman’ın kalbi, Sonsöz gecesinde attı

15:16 - GÜNDEM

TEGV mezunları Batman’da buluştu

14:49 - EĞİTİM

Batman Belediyesi sahada yarışıyor

14:47 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Hemşire adayları yemin etti

14:31 - EĞİTİM