Petrolspor kupada da yok!...

Türkiye kupası 3. Eleme karşılaşmasında deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaşan Petrolspor 2. yarıda yediği gollerle kupaya veda etti.

SPOR - 4 yıl önce

HAKEMLER : Fatih Tokail*** Uğur Önay*** İbrahim Ethem Potuk**
SERİK BELEDİYESPOR : Mehmet Doğan*** Erdoğan Kaya*** Oğuzhan Doğan*** Muhammet Yazıcı*** Sergen Yatağan*** Mustafa Acar** (Dk. 62 Sabahattin Usta***) Hasan Ali Adıgüzel** (Dk. 70 İsmet Benli**) Mikail Başar** (Dk. 62 Mehmet Demirözü***)  Ahmet Sarıkaya** (dk. 70 Ergün Nazlı**) Burak Göksel*** Muhammet Akpınar***  
BATMAN PETROLSPOR : Hüseyin Elma** İbrahim İnal** Serkan Yıldız** (Dk. 82 Berat Satılmış**) Şahin Şafakoğlu*** Okan Toprak*** Serdar Güncü** Ferdi Konak*** İlter Ayyıldız** Fatih Gök*** Azat Çakar** (Dk. 82 Ebu Sıddık Çelik**) Bedran Ekin** (Dk. 82 Mehmet Küçükdurmuş**)
GOL Dk. 54 Oğuzhan Doğan, Dk. 61 Ferdi Konak, Dk. 78. Burak Göksel
Yedek ağırlıklı kadro ile Serik Belediyespor karşısına çıkan Petrolspor rakibine oranla ilk yarıda iyi mücadele etti. İlk yarıda yüzde 55 topla oynama oranını yakalayan Petrolspor, rakip kaleye 10 şut çekti. 10 şuttan 4 kaleye isabet ederken, 6 şut kaleyi tutman autta gitti. 4 köşe atışı kullanan Petrolspor bu atışlardan da yararlanamadı. Petrolspor 3 seferde ofsayda düştü. Ve ilk yarı Petrolspor’un oyun üstünlüğü ile neticelenirken her iki takımda gol atamadan soyunma odasına girdi.

HEYCANLI 2. YARI

Karşılaşmanın 2. Yarısına hızlı başlayan taraf Serik Belediyespor oldu. Sağlı sollu ataklar ile Petrolspor kalesinde gol arayan Serik belediyespor 54. Dakikada defansın kademe hatasını affetmeyen Oğuzhan Doğan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Mağlup duruma düşen Petrolspor 61. Dakikada Ferdi Konak’ın attığı golle skorda eşitliği sağladı. Skorda ve oyunda eşitliği sağlayan Petrolspor’un rakibi Serikspor 4 oyuncu değişikliğine gitti. Petrolspor’un eski futbolcusu Sabahattin Usta oyuna girince Serik Belediyespor oyunda üstünlüğü eline geçirdi. 78. Dakikada Burak Göksel takımını 2-1 üstünlüğü getiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda Petrolspor’un oyuncu değişikliği de işe yaramazken, Petrolspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ve Türkiye kupasına veda etti.
Petrolspor ligin 11. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdman Yurduspor ile karşılaşacak. Bu maç bu sezonun son gece maçı olacak.
Haftanın Öne Çıkanları

Yıldırım ve Nasıroğlu ailelerinin mutlu günü

2022-10-16 13:34 - YAŞAM

Batman’ın en pahalı evi

2022-10-14 17:30 - YAŞAM

Gülistanbul açıldı

2022-10-17 16:28 - ESNAF HABERLERİ

Batman Barosu’nda başkan belli oldu

2022-10-16 17:49 - GÜNDEM

Belediye emeklileri, kart istiyor

2022-10-13 16:45 - YAŞAM

Yarasalar, Anıtkabir’deydi

2022-10-15 15:53 - SPOR

Ekrem Işık’ın standına yoğun ilgi...

2022-10-18 14:43 - YAŞAM

Batmanlı Doktor, profesör unvanı aldı

2022-10-15 20:28 - SAĞLIK

İşte Batman Barosu’nun yeni yönetimi;

2022-10-17 16:51 - GÜNDEM

Şırnak'ta onkoloji ve kemoterapi ünitesi hizmet vermeye başladı

2022-10-13 19:15 - SAĞLIK

İlgili Haberler

Nasıroğlu’ndan transfer açıklaması

22:44 - SPOR

Batman, çifte kupa ile döndü

10:09 - SPOR

Petrolspor kalecisini buldu mu?

14:29 - SPOR

Batman Petrolspor teknik direktör Koçak ile anlaştı

12:17 - SPOR

BATMAN PETROLSPOR’DA 17 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

11:52 - SPOR

Günün Manşetleri

Önce çöp topladılar sonra koştular

00:05 - GÜNDEM

İlaçlama ekipleri gece mesaisi yapıyor

00:01 - GÜNDEM

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

00:00 - RESMİ İLANLAR

Nasıroğlu’ndan transfer açıklaması

22:44 - SPOR

Batman’da aydınlatma seferberliği

21:30 - GÜNDEM