Quick Finans ve DAF Trucks Türkiye arasında stratejik işbirliği

Quick Finans ile DAF Trucks Türkiye, ticari araç finansmanında işbirliğine imza attı.

TÜRKİYE VE DÜNYADAN - 12 ay önce

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sigorta grubu tarafından kurularak "yeni nesil finansman şirketi" vizyonuyla kısa sürede büyüyen Ouick Finans, Avrupa'nın önde gelen ticari araç üreticilerinden DAF Trucks Türkiye ile stratejik işbirliği gerçekleştirdi.
İşbirliği kapsamında, Quick Finans, DAF Trucks Türkiye'nin yüksek kaliteli orta ve ağır ticari araçları için esnek ve erişilebilir finansman çözümleri sunulacak.
Türkiye genelinde 20 bayi ve satış noktasıyla faaliyet gösteren DAF Trucks Türkiye, verimliliği yüksek, düşük işletme maliyeti ve sürücü konforunu bir araya getiren yeni nesil araç yelpazesiyle lojistik ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteriyor. İşbirliği sayesinde DAF müşterileri, daha kolay ve hızlı finansal çözümlere erişim imkanına sahip olacak.

- "Geniş yelpazede kredilendirme hizmeti veriyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilenlerden Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, sigortayla bütünleşik ve yaratıcı finansman çözümleri sunarak geniş yelpazede kredilendirme hizmeti verdiklerini belirtti.
Faaliyete geçişlerinden itibaren 2,5 yıl içerisinde geliştirilen yenilikçi ürünler, stratejik işbirlikleri, distribütörler ve bayi satış ağıyla Türkiye'de geniş bir kapsayıcılığa ve güçlü bir yönelime sahip olduklarına değinen Karadağ, küresel ve ulusal markalar, distribütör ve bayilerin yönelimini kazanarak çekim merkezi haline geldiklerini anlattı.
Kullandırdıkları kredi portföyünün yüzde 90'ının, KOBİ ve esnafa verilen ticari kredilerden oluştuğunu aktaran Karadağ, şunları kaydetti:
"Finansmana ulaşımın güçleştiği bu dönemde, istikrarlı ve sağlıklı finansman yöntem ve çözümleriyle işbirliği yapmakta olduğumuz markalara ve müşterilerine destek vermekteyiz. Dünyanın lider kamyon üreticisi ve 'Yılın Kamyonu' ödüllü DAF Trucks Türkiye ile hayata geçen işbirliğimizle, sektörel kapsayıcılık ve çeşitlendirilmiş kredi ürünleri hedefimize ulaşılmayı amaçlarken, finansman sektöründe seçkin ve tecrübeli kadromuzla kamyon segmentinde de ülkemizin can damarı KOBİ'lerimizin finansmana erişiminde destek olmaya devam edeceğiz."
Haftanın Öne Çıkanları

Batman Müftülüğü 255 personel alacak

2025-06-06 00:10 - GÜNDEM

Diyarbakır'da ziyaretçi yoğunluğu

2025-06-10 19:20 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Celbek ve Bodakçı’ların mutlu günü…

2025-06-10 09:41 - GÜNDEM

Op. Dr. Emire Oğuz Orhan, Batman’da tabuları yıktı!

2025-06-06 15:59 - ROPÖRTAJ

Serdar Bozkurt ile yola devam

2025-06-12 12:39 - SPOR

Bayramda ziyaretçi yoğunluğu Diyarbakır'ın tarihi mekanlarını canlandırdı

2025-06-08 19:00 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Aydişlerin mutlu günü

2025-06-09 11:10 - YAŞAM

Veysel Karani Türbesi tadilatta!

2025-06-07 21:48 - GÜNDEM

Eski Bakan Zilan, Batmanlılarla bayramlaştı

2025-06-09 16:30 - GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı ibrahim Yumaklı batman’a geliyor

2025-06-12 18:36 - GÜNDEM

İlgili Haberler

OzU AI Platformu finans sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi

06:16 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Siirt Üniversitesinde mezuniyet töreni düzenlendi

02:15 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Siirt'te devrilen traktörün sürücüsü öldü

03:15 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Midyat'ta "Masal Ağacı" etkinliği düzenlendi

21:11 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Alimoğlu Vakfı'nın 7'inci kütüphanesi Şanlıurfa'da açıldı

21:06 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Günün Manşetleri

İHD’den 740.eylem

01:29 - GÜNDEM

Gercüş’te sergi açıldı

00:28 - GERCÜŞ

Ankara’da Batman Rüzgârı Esti

20:16 - GÜNDEM

Batman Dörtyol’da kaza

19:24 - GÜNDEM

Batman’da asfalt rekoru kırıldı

19:17 - GÜNDEM