YAŞLI ÇİFT, 5 SAAT ARAYLA HAYATINI KAYBETTİ

Batman’da 90 yaşındaki adam ve 85 yaşındaki karısı, 5 saat ara ile hayatlarını kaybetti.

GÜNDEM - 11 yıl önce

Yavuz Selim Mahallesinde ikamet eden 60 yıllık evli Hasan Kaya ve eşi Fatma Kaya’nın ölümü duyanları hayrete düşürdü. Mutlu bir hayat süren yaşlı çiftin hayatta iken birbirlerine sık sık “beraber öleceğiz” dedikleri ifade edildi. Kiralık bir evde hayatlarını sürdüren Kaya Çiftinin hiç çocukları olmazken, yakınları ise çiftlerin birbirlerine aşkla bağlı olduklarını belirtti. İki gün önce evlerinde 5 saat ara ile hayatını kaybeden yaşlı çiftin cenazeleri Asri Mezarlıkta defnedildi.

BİR ÖMRÜ BİRLİKTE GEÇİRDİLER

Hasan Kaya’nın yeğeni Mehmet Emin Kaya, amcası ile yengesinin mutlu bir hayat geçirdiğini söyledi. Amcasının çocuklarının olmadığını belirten Kaya “Amcam ve yengem birbirlerini çok severdi. Hayatları boyunca birbirilerine aşk ile bağlıydı. Herkes onların muhabbetini konuşurdu. Onların sevgisi, saygısı birçok evli çifte örnek olacak şekilde idi. Bir defasında babam amcama çocukları olmadığından dolayı evlendirmek istemişti. Yengem bundan dolayı babama kırılmıştı. Ve her seferinde babama derdi sen benim üstüme nasıl kuma getirirsin? Aralarına kimsenin girmesini istemezlerdi” dedi.

“BERABER ÖLECEĞİZ DERLERDİ”

Kiralık evde yaşayan çifte ait eşyaların ihtiyaç sahiplerine verileceğini belirten Kaya “Amcam ve yengem hayatlarını ibadetle geçirdi. Amcam emekliydi. Tek geçim kaynakları emekli maaşıydı. Fazla parada pulda gözleri yoktu. Tek dertleri mutlu olmaktı. Hayatları boyunca mutlu oldular. Bu da bizi hep mutlu etti. Komşuları onların sevgilerini aşklarını konuşurdu” dedi. Kaya, amcası ve yengesinin sürekli olarak birbirlerine sık sık “beraber öleceğiz” dediklerini belirterek, yaşlı çiftin 5 saat ara ile evlerinde hayatlarını kaybettiğini vurguladı. (Yusuf Kavak)

Haftanın Öne Çıkanları

CEHALETE KARŞI SAVAŞMAKLA GEÇTİ:

2016-01-05 18:39 - Nostalji

KOMANDO CADDESİ TEMİZLENİYOR...

2016-01-11 19:57 - GÜNDEM

BATMAN’IN EMEKTAR GAZETECİLERİYLE 10 OCAK’A ÖZEL

2016-01-10 17:55 - ROPÖRTAJ

FARABİM HASTANESİNE TECRÜBELİ MÜDÜR

2016-01-10 19:33 - EĞİTİM

DOĞALGAZ ZEHİRLENMESİ, BATMANLI AİLEYİ YOK ETTİ

2016-01-04 20:11 - GÜNDEM

BATMAN’A 5 MİLYONLUK SPOR VE YAŞAM KOMPLEKSİ

2016-01-10 19:42 - SPOR

SARP GÜVENLİK, SEKTÖRDE İDDİALI

2016-01-05 20:28 - GÜNDEM

BASUT KOLEJİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

2016-01-11 19:58 - EĞİTİM

İNANÇ, MOBİLYA SEKTÖRÜNDE İDDİALI

2016-01-07 21:42 - GÜNDEM

MEDİCAL PARK, HHİSFİT CLUB’DE STRES ATTI

2016-01-08 21:02 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Mukaddes emanetler Batman’a geliyor

16:00 - GÜNDEM

Batman’da kırsal ulaşım ağı genişliyor

14:34 - GÜNDEM

Ekrem Çetin, başkan adaylığını açıkladı

14:18 - GÜNDEM

GGF Genel Başkanı Çelik’ten Gazeteci Şehitoğlu’na yapılan saldırıya sert tepki

14:10 - GÜNDEM

Batman’da asfalt seferberliği: 1 haftada 6 bin 710 ton serildi

13:44 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Mukaddes emanetler Batman’a geliyor

16:00 - GÜNDEM

Kritik müdahale hayat kurtardı

15:30 - SAĞLIK

Musa Tan cinayetinde flaş gelişme

15:25 - ASAYİŞ

Gaziler Köyü’nde yangın paniği

15:01 - HASANKEYF

Genç sağlıkçılar Tatvan’ı gezdi

14:40 - YAŞAM