“YENİ BİR SES OLMAK İSTEDİM”

Saadet Partisi (SP) Batman Belediye Başkan Adayı Gazeteci-Yazar İlhami Işık, Batman’da meslektaşları ile bir araya geldi.

SİYASET - 7 yıl önce

 

Toplantı, Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat’ın da katılımı ile Mezopotamya Otel’de gerçekleşti.

BU KEZ BATMAN’A OY VERİN

Hayal kırıklıklarının arttığı bir dönemde Batman Yerel Siyasetinde yeni bir ses ve yeni bir yüz olmak için aday olduğunu aktaran Işık “Her partiye oy vermiş insanlara, HPD’ye, AK Parti’ye bu güne kadar oy vermiş insanlara, Hüda Par’ı destekleyenlere sesleniyorum, bu kez Batman için oy verin. Oyunuzu Batman’a verin. Bir ahenk içinde Batman’ı yönetmeye talibim. Batman Siyasetinde yeni bir ses ve yeni bir yüz olmak istiyorum” dedi.

“DOĞDUĞUM YERDEN ADAY OLMAK İSTEDİM”

Işık “Mardin Savur’dan Batman’a yerleşmişiz. Batman’da doğdum, ilkokulu ve ortaokulu burada okudum. Kimliğimde doğduğum yer İluh’tur. 1980’lerde ailem göç ettirildi. Batı’da yaşadım. Batman’dayken de siyasetle ilgiliydim. 17 yaşımdan beri yazar, okurum. Düşüncelerimi çeşitli mecralarda, yerelde, ulusalda dile getirmeye çalışırım. Televizyonlarda programlar yaptım. Gün geldi mevcut iktidara, ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve hukuki sıkıntıları anlattım. Günümüz Türkiye’sinde, dışlandığımız gerçeğine doğru gittiğimizi yazdım. Bunları da kabul etmediler. Yazılarımızdan kısa kısa, artık yazılarımız da bizim yazımız olmamaya başladı. Bunları hissederek, bu siyasal süreçte, sıkıntıların ve hayal kırıklıklarının bu kadar arttığı bir dönemde, doğduğum ve ailemin yaşadığı yer olan Batman’da, Saadet Partisi’nden aday oldum. Yerel seçimler açısından, yerelde hiçbir zaman hikâyesi olmamış, daha çok ideolojik hedeflemeleri olan bir HDP, bunun yanında hikâyesi bitmiş bir AK Parti gerçeği var Batman’da. Oysa Saadet Partisi’nin bir hikâyesi var. Büyük ve gerçekleşmeyecek projeler değil, yapılması gereken, gerçekliği olan, yerele temsiliyet kazandıracak projeleri var. Özü itibarıyla ahlak ve vicdan projesi var” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

TAZİYE EVLERİNİN MALZEMESİ, BELEDİYE’DEN

2019-02-19 18:09 - GÜNDEM

BATMAN SÜPER FM YİNE 1.

2019-02-17 18:00 - GÜNDEM

HAMİLELERE ÖDEM UYARISI

2019-02-18 15:22 - EĞİTİM

ERİPEK, GÜVEN TAZELEDİ

2019-02-19 16:06 - GÜNDEM

YILDIZ CAMİSİ HIZLA YÜKSELİYOR

2019-02-15 17:55 - GÜNDEM

HDP Batman Merkez Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi açıklandı

2019-02-19 21:19 - SİYASET

İTTİFAKIN ADAYI MEHMET FEYYAZ EKMEN

2019-02-17 17:53 - SİYASET

ÖMER, ESKİŞEHİR’E TRANSFER OLDU

2019-02-14 15:00 - SPOR

ZİLAN, AKADEMİSYEN KADROSUYLA ÇITAYI YÜKSELTİYOR

2019-02-20 20:34 - EĞİTİM

AKİF GÜR, YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

2019-02-14 17:03 - SİYASET

İlgili Haberler

Hüda Par’dan yeni süreç için kanun teklifi…

16:12 - SİYASET

Batmanlı Başkan, Bahçeli ile görüştü

14:30 - SİYASET

AK Parti’de 4 il başkanı görevden alındı

11:24 - SİYASET

AK Parti İl Başkanı görevinden istifa etti

10:27 - SİYASET

Batman seçimlerini AK Parti kazandı

15:55 - SİYASET

Günün Manşetleri

Nasıroğlu’ndan transfer açıklaması

22:44 - SPOR

Batman’da aydınlatma seferberliği

21:30 - GÜNDEM

Batmanlı Gazetecilerden Bakan Yardımcısı Kaya’ya ziyaret

17:06 - GÜNDEM

Hüda Par’dan yeni süreç için kanun teklifi…

16:12 - SİYASET

Batman’dan çevre uyarısı: “Su kaynakları tehdit altında”

16:03 - GÜNDEM