RESMİ İLANLAR

Batman İl Sağlık Müdürlüğü

Batman İl Sağlık Müdürlüğü

Batman İl Sağlık Müdürlüğü
24-10-2023 00:00
25-10-2023 10:31
Google News

Batman İl Sağlık Müdürlüğü

Batman Kozluk Devlet Hastanesi Kafeterya Alanının İşletme Hakkının Kiraya Verilmesine İlişkin İhale İlanı

1) Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmaz malların bünyesinde bulunan büfe, kafeterya ve çay ocaklarının işletme hakkı 2886 sayılı Devlet İhale Kanun’un 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile hizalarında belirtilen gün ve saatte Batman İl Sağlık Müdürlüğü İhale Odasında (Kültür Mah. Üniversite Cad. No:67 Kat:3) toplanacak ihale komisyonu huzurunda kiraya verilmek üzere ihalesi yapılacaktır.

2) İhaleye iştirak etmek isteyenlerin ihale saatine kadar;

a)         Yasal yerleşim yerini gösteren ve Tebligat için gerekli adres/ikametgah belgesi beyanı, irtibat için telefon, varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.

            b)  Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi

c) Gerçek kişi olması halinde üzerinde T.C. kimlik numarasını gösteren nüfus cüzdanı; tüzel kişi olmaları durumunda vergi numaralarını gösterir belge.

d) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.

- Gerçek kişi olması halinde Noter tasdikli imza beyannamesi,

- Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten ve son durumu gösterir ticaret sicil gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

e) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan vekilin temsile yetkili olduğunu gösterir noter onaylı vekaletnamesi ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

f) Tahmini bedelin en az %30 kadar geçici teminat makbuzu (53.989,40 TL (Elliüçbindokuzyüzseksendokuz TL Kırk Krş.) veya teminat mektubu. Teminat mektubu dışındaki teminatlar (Batman İl Sağlık Müdürlüğü Halk Bankası Batman Çarşı Şubesi İban:TR69 0001 2001 2960 0005 1000 09) no'lu hesabına yatırılması ve makbuzların ihale komisyonuna sunulması zorunludur. (Teminatlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 26. maddesinde belirtilen değerlerden herhangi biri olabileceği gibi, banka teminat mektubu verilmesi halinde teminat mektubunun geçici ve süresiz olması gerekir.)

g) İhale dokümanının satın alındığına dair dekont veya makbuz. (500,00 TL karşılığında alınabilir. (Batman İl Sağlık Müdürlüğü Halk Bankası Batman Çarşı Şubesi İban:TR69 0001 2001 2960 0005 1000 09)

h) İlk ilan tarihinden sonra düzenlenmiş Vergi Dairesine borcunun olmadığına gösterir belge.

i) İlk ilan tarihinden sonra düzenlenmiş Sosyal Güvenlik Kurumu'na borcunun olmadığını gösterir belge.

j) Türk Ceza Kanunun 53 ncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğranmış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyine karşı suçlar, Milli Savunmaya karşı suçlar, Devletin Sırlarına karşılık suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmadığına (özel hukuk tüzel kişilerde tüm otlaklar dahil) dair ilk ilan tarihinden sonra alınmış Adli sicil kaydı belgesi.

k) Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı Meslek Dalı: Kantin/Kafeteıya İşletmeciliği olan ustalık/kalfalık belgesi. (Gerçek kişilerin kendilerinin, tüzel kişiliklerde ise ortaklardan en az birinin veya firma bünyesinde çalışanlardan en az birinin bu belgeye sahip olması gereklidir. Firma bünyesinde çalışan kişiye ait ustalık/ kalfalık belgesi sunulması durumunda; belge sahibi kişinin ihale ilan tarihinden önce firma bünyesinde çalıştığına dair sigortalı işe giriş belgesi olması gereklidir)

l) İstekliler idarece düzenlenen şartnameyi kabul edeceklerine ilişkin beyanda bulunacaklar. (Kira Şartnamesinin son sayfada bulunan bilgiler doldurularak her sayfası imzalanacaktır.)

3) Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. Maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatine kadar komisyon baş¬kanlığına ulaşması şarttır.

a) Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon bir sorumluluk kabul etmez.

b) Ödenmesi gereken Vergi, Resim, Harç ile benzeri yükümlülükler müşteriye aittir.

c) İhale komisyonu gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

d) Şartnamede istenen diğer belgeler.

4) İhaleye ilişkin bilgiler Batman İl Sağlık Müdürlüğü Merkezi Satın Alma Biriminde görülebilir.

#ilangovtrBasın No : ILN01910878