EĞİTİM

Fİ KOÇ’TAN BATMAN’DA BİR İLK

Batman’da eğitim-öğretim faaliyetine devam eden ve her geçen gün yaptığı kampanyalar ve eğitim hayatında ki yenilikler ile adından sıkça bahsettiren Batman Fi Koç Kurs Merkezi, Öğrenci Koçluğu Eğitim Kursu ile Batman’da bir ilki daha gerçekleştiriyor.

Fİ KOÇ’TAN BATMAN’DA BİR İLK
23-12-2021 11:35
23-12-2021 16:38
BATMAN
Google News

25 KİŞİLİK KONTENJAN…

Öğrenci koçluğu alanında uzmanlaşmak isteyen eğitmenler için açılan 25 kişilik kontenjan ile son kayıtlarını 2 Ocak’ta alacaklarını belirten Fi Koç Kurs Merkezi Yöneticileri “50 saatlik eğitim sürecine katılacak olan eğitmenler için 4 etaplı bir kurs düzenledik. Programda başarılı olan katılımcılar Fi Koç onaylı katılım belgesi almaya hak kazanacaklar. Eğitimimizin amacı ise öğrencilerin LGS-YKS-DGS-KPSS gibi sınavlara hazırlanmalarında koçluk ederek haftalık planlama, kaynak takip, soru takip, deneme takip alanlarına hakim olmak.

Ders çalışma verimliğini arttırarak sınav başarını en üst düzeye çıkarmak. Koçluk işi kitaplarından değil mutfağından öğrenilir diyoruz ve koçluk merkezimizde uygulamalı eğitimler gerçekleştirerek en iyi koçları yetiştirmektir. Ayrıca başarılı olanlar arasından seçilecek katılımcılara Fi Koçlukta kadrolu ya da pirime dayalı çalışma olanağı sağlanabilecektir. Devam zorunluluğu, eğitimde yüzde 80 devam zorunluluğunun yerine getirilmesi gerekmektedir. Kursumuza katılmak isteyen eğitmenlerimiz 0850 308 1618 numaralı telefon ile irtibat kurabileceği gibi dileyen eğitmenlerimiz ise Gültepe Mahallesinde bulunan Kurs Merkezimizi ziyaret edip detaylı bilgi alabilirler” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete