RESMİ İLANLAR

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İÇİN 41 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İÇİN 41 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İÇİN 41 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
13-12-2023 00:00
12-12-2023 20:26
Google News

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İÇİN 41 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze Bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanesi için 41 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme Alımı  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN: 2023/1419270

1-İdarenin

a) Adı: İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

b) Adresi: Batman İli Sağlık Müdürlüğü (Kültür Mah. Üniversite Cad. No: 21) MERKEZ/BATMAN

c) Telefon ve faks numarası: 4882139075 - 4882151948

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı: Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze Bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanesi için 41 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme Alımı

b) Niteliği, türü ve miktarı: 41 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme Alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer: Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Batman İl Sağlık Müdürlüğü

ç) Süresi/teslim tarihi: Malın/işin sözleşme süresi 12 aydır. Sözleşmenin imzalanmasını takip eden 12 ay içerisinde, sağlık tesisinin resmi siparişi üzerine yüklenici firma/firmalar uhdelerinde kalan malzemeleri pey der pey teslim edecektir. Sağlık tesisinin resmi siparişi sonrası teslimat süresi 10 gündür.

d) İşe başlama tarihi: 3 takvim günü içinde işe başlanır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 04.01.2024 - 10:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres): Batman İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

- İstekli firmalar ihale tarihi itibariyle teklif etmiş oldukları ürünlere ilişkin Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu belgelendireceklerdir. Teklife esas ihale konusu malzemelerin teknik şartnamesinde farklı ebat/boyutların belirtilmesi durumunda da her bir ebat/boyut için Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğuna ilişkin detaylandırılmış ihale sıra no’su ile belirtilen belge/ belgelere ait bilgiler yeterlik tablosunda belirtilecektir.

- İstekli firmanın üretici veya ithalatçı (tedarikçi) bir firmanın bayisi olarak teklif vermesi durumunda; Teklife esas ürünün Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) kaydı ile birlikte bu ürünün/cihazın üreticisinin veya ithalatçısının (tedarikçisinin) Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) kayıtlı olduğunu ve kayıtlı bu üretici veya ithalatçının (tedarikçinin) bayisi olduklarını, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) ait internet sayfasından alacakları ana ekran görüntüsü çıktılarına (kaşe, imza yaparak ve ihale sıra no’su belirtilerek) ait bilgileri yeterlik tablosunda belirteceklerdir. İstekli firmaların Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) ve/veya Ürün Takip Sistemine (UTS) ait internet sayfasından alacakları Taahhütname vb. internet çıktıları kabul edilmeyecektir.

- 29,30,31,33 ve 35. Kalemler için; ürünün Biyosidal Ürün Ruhsatı olmalıdır.

- 34. Kalem için; ürün 98/79/EC Biyosidal yönetmeliği kapsamında Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Kozmetik Daire Başkanlığından ürün Tip 1 Ruhsatı olmalıdır.

- 41. Kalem için; istekli firmaların "Alkol Dağıtım Yetki Belgesi" olmalıdır. Bu belgelere ilişkin bilgiler yeterlik tablosunda belirtilecektir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

- 26 ve 27. Kalemler için; teklif edilen fiberler hastanemiz bünyesinde bulunan  Quanta System ve Litha model Holmium lazer cihazlarına tam uyumlu olmalıdır. Cihazlarda fiber kaynaklı bir arıza tespit edilmesi halinde yüklenici firma yetkili teknik servis ücretlerini karşılayacağına dair taahhütname vermelidir. Taahhütname firmanın antetli kağıt olacak, firma yetkilileri tarafından imzalı ve kaşeli olacak.

- 26 ve 27. Kalemler için; Quanta System marka lazer cihazlarına bakım ve servis verebileceğini gösteren TSE belgeleri olmalıdır veya bu belgeye sahip teknik servis şirketi ile anlaşmalı olduğunu gösteren belgeleri olmalıdır.

- 38. Kalem için; Orijinal ürün dışında teklif veren firma, cihazın malzemeden kaynaklanan arızası durumunda cihazın yetkili servisine ücreti mukabili tamir ettireceğini belirten noter tasdikli belge verecektir. Bu belgelere ilişkin bilgiler yeterlik tablosunda belirtilecektir.

4.3.2.

4.3.2.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:

28. Kalem için; Eldiven TSE, CE ve FDA belgeleri olmalıdır.

- 33. Kalem için; ürünün patojen mikrooranizmalara karşı etkin olmalıdır. Bu bilgilerin tamamı Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan etiket bilgisi üzerinde gösterilmelidir.

- 33. Kalem için; ürünün mikrobiyolojik aktivite belgesi, etkinlik raporları olmalıdır.

- 33. Kalem için; ürünün dezenfeksiyon etkinliğini gösterir (EN1500, EN 12791, EN 13727, EN 14348, EN 14476, EN 13624) standartlarına göre akredite kurumlarda alınmış etkinlik raporları olmalıdır.

- 34. Kalem için; dezenfektan, invivo cilt tahriş testleri olmalıdır.

- 34. Kalem için; dezenfektan DGHM/VAH listesinde olmalıdır.

- 34. Kalem için; 3 saat kalıcı etkiye sahip olduğuna dair raporu olmalıdır.

- 34. Kalem için; ulusal yetkili kılınmış laboratuvarlarda alınmış analiz raporları olmalıdır.

- 34. ve 35. Kalemler için; üretici firma GMP (İyi İmalat Uygulamaları) sertifikası olmalıdır.

- 41. Kalem için; Ürünün analiz raporları olmalıdır. Bu belgelere ilişkin bilgiler yeterlik tablosunda belirtilecektir.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

- 28. Kalem için; üretici firma tarafından hazırlanmış eldivenin teknik özelliklerini gösteren belgesi olmalıdır.

- Teklif verilen kalemler için 1 adet numune Batman Eğitim Araştırma Hastanesi Tıbbi Sarf Deposu Eczacı Halil İbrahim KAYA ihale komisyonun belirteceği tarih ve saatte tutanak karşılığı teslim edilecektir.

- Numuneler düzenli olmalıdır, numunelerin üzerinde firmayı tanımlayıcı bilgilerin bulunması gerekmektedir.

- Numunelerin üzerinde sıra numarası ve ürün isimleri belirtilecektir.

- Numune getirmeyen firmalar fiyat verdikleri kalemlerde değerlendirme dışı bırakılacaktır.

- İstekli firmalar ek bir cetvelde sunmuş oldukları ürünün markasını ve yerli malı olup olmadığını belirteceklerdir. Yerli malı belgeleri ihale sıra numarasına göre belirtilecektir.

4.3.4. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği İdari Şartnamenin 7nci maddesi dışındaki maddeleri ile teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:

Tüm Kısımlar

Belge Adı         Açıklama

Yetki Belgesi    22, 23 ve 24. Kalemler için; Teklif veren firmanın yetki belgesi olmalıdır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

#ilangovtrBasın No : ILN01949285