ASAYİŞ

Batman’da silahlı çatışma

Batman’ın Çamlıtepe Mahallesi’nde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

Batman’da silahlı çatışma
28-11-2021 18:01
28-11-2021 19:59

TÜFEKLER KULLANILDI, 4 KİŞİ YARALANDI

Alınan bilgiye göre olay, arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan T. ve D. aileleri arasında meydana geldi. Saat 17.30 sıralarında Çamlıtepe Mahallesi 4004 sokakta evden çıkan ailenin aracı, silahla tarandı, araçtaki şahıslar ara sokaklara kaçtı.

OLAY YERİNDE SİLAH VE TÜFEKLER ELE GEÇİRİLDİ

Büyüyen olaylarda ailenin aracı, ateşe verildi. Pompalı tüfeklerin kullanıldığı olaylarda, 4 kişi yaralandı. Olay yerine çevik kuvvet, polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Olay yerindi abluka altına alan polis, 3 silah ve 2 tabanca ve 1 pompalı tüfeğe el koydu. Yaralı taraflardan biri Bölge Hastanesine, diğeri ise Dünya Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ise yanan aracı söndürerek olası faciayı önledi.

MAHALLEYE GİRİŞ-ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

Olayların kontrol altına alınması güçleşirken, iki hastanenin çevresi de çevik kuvvet tarafından abluka altına alındı. Çamlıtepe Mahallesi’nde polis ekipleri ‘sokağa ve balkona çıkmayın, pencerelere yaklaşmayın’ uyarısı yaptı. Mahalleye giriş-çıkışlar kapatıldı. Mahallenin çevresi güvelik bariyerleri ile kapatıldı. Soruşturmanın genişletildiği olayda, çok sayıda gözaltı olduğu bilgisi alındı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA