GÜNDEM

Enerji Zirvesi başlıyor

Bilgiyi Enerjiye Dönüştüren Üniversite mottosuyla çalışmalarını sürdüren ve enerji alanında pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesinde Batman Enerji Zirvesi için hazırlıklar başladı.

Enerji Zirvesi başlıyor
29-06-2022 15:59
29-06-2022 16:01
BATMAN

PROGRAMIN İLK ETABINDA PROTOKOL KONUŞMALARI OLACAK

Batman Üniversitesinde 30 Haziran–2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Batman Enerji Zirvesi için dev kadro oluşturuldu. 30 Haziran Perşembe Günü Saat 08.00–09.00’da Merkez Kampüste başlayacak olan programda Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Azerbaycan Devlet Neft ve Sanayi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Babanlı, Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır İl Temsilcisi ve Büyükelçi İbrahim Mete Yağlı ile Batman Valisi Ekrem Canalp, protokol konuşmaları yapacak.

DÜNYA ENERJİ TRENDLERİ ELE ALINACAK

11.25–12.30 saatleri arasında düzenlenecek olan Dünya Enerji Trendleri Etabında TOBB Meclis Başkanı Batmanlı Hemşerimiz İbrahim Halil Kırşan oturum başkanlığı yaparken, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir ve Tüpraş Rafineri Müdürü Murat Şimşek sunum yapacak.

ÇEVRECİLER SUNUM YAPACAK

Panelin Göç ve Enerji başlıklı oturumunda DİKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Alanlı ile Batman Üniversitesi Akademisyenleri tarafından sunum yapılırken, Çevre ve Enerji oturumunda Batman Çevre Gönüllüleri Deneği Yöneticisi Hasan Erdal, Elektrik Mühendisi Erhan Basmacı, Elektrik-Elektronik Mühendisi Elif Kavuş Demir ile Erke Sürdürülebilir Bina Tasarım Danışmanı Celil Yaman yer alacak. Program, online oturumlarla 2 Temmuz’a kadar devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA