Aday Adayı Halil Özdemir; “Hedefim, belediye kadrolarını gençleştirmek”

AK Parti Batman Belediye Başkan Aday Adayı Halil Özdemir, hayalinin belediye kadrolarını gençleştirmek olduğuna dikkat çekti.

SİYASET - 2 yıl önce

Batman’ın büyük bir değişim içinde olduğunu belirten Özdemir “Huzur ve güvenin yeniden tesis edildiği son yıllar, bütün siyasi ve sosyal algıları değiştirdi ve bilhassa gençlerin geleceğe umutla bakmasını sağlayacak koşulların yeşermesine yol açtı. Büyüklerimizden dinlediğimiz hastanesiz, üniversitesiz ve altyapıda sorunlar yaşayan bir Batman yok artık. Daha kat edilecek epey mesafe olmasına rağmen, Batman adeta yeniden inşa ve ihya oldu. Genç nesiller olarak bizlere düşen görev ise artık Batman'ı terk edip geleceği Batı’da aramak yerine, şehrimizi bir cazibe merkezi haline getirerek bizden sonra gelen nesillere örnek olmak ve memleketlerinde kalarak hizmet etmelerini, işgücü olmalarını ve yatırımlar yapmalarını sağlamaktır. Başarmak zorundayız. Ortak akılla ve kolektif bir anlayış ve bilinçle sorunlarımızı çözmek zorundayız. Başka Batman olmadığı gibi başka Türkiye, başka bir vatan da yok” dedi.
İSTİHDAM SORUNUNU SİL BAŞTAN ELE ALACAĞIZ
Öncelikli hayallerinden birinin, belediyelerde kadroları gençleştirmek ve devamında tüm şehirde gerek kamuda gerekse özel sektörde bu yapılaşmaların zeminini oluşturacak adımlar atmak olduğunu belirten Özdemir “Bu çerçevede yeni mezun gençlerimizi de üniversitemizle yapılacak işbirlikleri ile kurumlarımızın iş imkanlarından faydalandırmak önceliğimiz olacaktır. Bölgemizin sahip olduğu kültür ve turizm potansiyelinin farkındayız. Bu potansiyeli çeşitli tanıtım yollarını kullanarak harekete geçirmek en önemli uğraşımız olacaktır. Aynı zamanda gençlerimizin kültür ve sanat faaliyetleri ve etkinlikleriyle buluşmasını sağlayarak istihdam sorununu sil baştan ele alacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın son yıllarda başlatmış olduğu gençlik buluşmalarını örnek alarak belediye çatısı altında bu tarz organizasyonları da düzenli bir şekilde Batman'da gerçekleştirerek gençlerimizle daha samimi ve iletişimi kuvvetli bir ortam yaratmak gönlümden geçen bir diğer hayalimdir. Mart 2024 seçimlerinin ülkemiz ve Batman için, demokrasi ve sivil siyaset için kazanımlarla dolu bir seçim olmasını temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)
Haftanın Öne Çıkanları

Beşiri Belediyesine ait 43 taşınmaz satışa çıktı

2023-12-08 10:01 - İLANLAR

Beyin cerrahı, göreve başladı

2023-12-05 15:02 - SAĞLIK

Çocuk nefroloji uzmanı göreve başladı

2023-12-06 16:10 - SAĞLIK

Çocuk nöroloji uzmanı göreve başladı

2023-12-08 14:30 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

İki oyuncumuz, U14 milli takıma davetli

2023-12-06 14:50 - SPOR

Muhammet, U14 milli takımında

2023-12-07 14:24 - SPOR

Çocuk nefrologu göreve başladı

2023-12-09 13:29 - SAĞLIK

Lise öğrencilerine Milli Savunma Üniversitesi tanıtıldı

2023-12-07 01:15 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Yeni cerrah, hasta kabulüne başladı

2023-12-08 11:32 - SAĞLIK

CHP’ye yeni başvuru…

2023-12-07 16:00 - SİYASET

İlgili Haberler

Batmanlı Başkan, Bahçeli ile görüştü

14:30 - SİYASET

AK Parti’de 4 il başkanı görevden alındı

11:24 - SİYASET

AK Parti İl Başkanı görevinden istifa etti

10:27 - SİYASET

Batman seçimlerini AK Parti kazandı

15:55 - SİYASET

Hüda Par'dan kanun teklifi

20:00 - SİYASET

Günün Manşetleri

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

00:00 - RESMİ İLANLAR

Batman’ın kalbi, Sonsöz gecesinde attı

15:16 - GÜNDEM

TEGV mezunları Batman’da buluştu

14:49 - EĞİTİM

Batman Belediyesi sahada yarışıyor

14:47 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Hemşire adayları yemin etti

14:31 - EĞİTİM