SİYASET

Aday Adayı Halil Özdemir; “Hedefim, belediye kadrolarını gençleştirmek”

AK Parti Batman Belediye Başkan Aday Adayı Halil Özdemir, hayalinin belediye kadrolarını gençleştirmek olduğuna dikkat çekti.

Aday Adayı Halil Özdemir; “Hedefim, belediye kadrolarını gençleştirmek”
12-12-2023 00:00
11-12-2023 16:32
BATMAN

Batman’ın büyük bir değişim içinde olduğunu belirten Özdemir “Huzur ve güvenin yeniden tesis edildiği son yıllar, bütün siyasi ve sosyal algıları değiştirdi ve bilhassa gençlerin geleceğe umutla bakmasını sağlayacak koşulların yeşermesine yol açtı. Büyüklerimizden dinlediğimiz hastanesiz, üniversitesiz ve altyapıda sorunlar yaşayan bir Batman yok artık. Daha kat edilecek epey mesafe olmasına rağmen, Batman adeta yeniden inşa ve ihya oldu. Genç nesiller olarak bizlere düşen görev ise artık Batman'ı terk edip geleceği Batı’da aramak yerine, şehrimizi bir cazibe merkezi haline getirerek bizden sonra gelen nesillere örnek olmak ve memleketlerinde kalarak hizmet etmelerini, işgücü olmalarını ve yatırımlar yapmalarını sağlamaktır. Başarmak zorundayız. Ortak akılla ve kolektif bir anlayış ve bilinçle sorunlarımızı çözmek zorundayız. Başka Batman olmadığı gibi başka Türkiye, başka bir vatan da yok” dedi.

İSTİHDAM SORUNUNU SİL BAŞTAN ELE ALACAĞIZ

Öncelikli hayallerinden birinin, belediyelerde kadroları gençleştirmek ve devamında tüm şehirde gerek kamuda gerekse özel sektörde bu yapılaşmaların zeminini oluşturacak adımlar atmak olduğunu belirten Özdemir “Bu çerçevede yeni mezun gençlerimizi de üniversitemizle yapılacak işbirlikleri ile kurumlarımızın iş imkanlarından faydalandırmak önceliğimiz olacaktır. Bölgemizin sahip olduğu kültür ve turizm potansiyelinin farkındayız. Bu potansiyeli çeşitli tanıtım yollarını kullanarak harekete geçirmek en önemli uğraşımız olacaktır. Aynı zamanda gençlerimizin kültür ve sanat faaliyetleri ve etkinlikleriyle buluşmasını sağlayarak istihdam sorununu sil baştan ele alacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın son yıllarda başlatmış olduğu gençlik buluşmalarını örnek alarak belediye çatısı altında bu tarz organizasyonları da düzenli bir şekilde Batman'da gerçekleştirerek gençlerimizle daha samimi ve iletişimi kuvvetli bir ortam yaratmak gönlümden geçen bir diğer hayalimdir. Mart 2024 seçimlerinin ülkemiz ve Batman için, demokrasi ve sivil siyaset için kazanımlarla dolu bir seçim olmasını temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA