BATMANLI ERKEKLER BU MARKAYI SEVDİ

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemiz için yine şık mı şık bir mekâna ziyaret gerçekleştiriyoruz.

YENİ YERLER - 9 yıl önce

Foto muhabirimiz Yusuf Kavak ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:92’de bulunan erkek giyim mağazası Calvin’s Store’deydiz.

Birbirinden şık kıyafetlerle her yaşa hitap eden mağazanın bütün raflarını inceledikten sonra Mağaza Müdürü Gökhan Göktaş ile başlıyoruz sohbete.

6 AY ÖNCE AÇILDI

Erkek giyimde marka isim olan Calvin’s Store, 6 ay önce açmış kapılarını müşterilerine. Kısa zamanda büyük işler başarmış ve müşteri kapasitesini günden güne arttırarak başarısını taçlandırmış. Hedeflerinin, 7’den 70’e bütün Batmanlı erkekleri iyi giyindirmek olduğunu açıklayan Mağaza Müdürü Göktaş “Amacımız iyi giyindirmek. Amacımıza ulaşabilmek için erkek giyimde marka isim olan Calvin’s Store’yi Batman’a taşıdık. Batmanlıları bu markayla tanıştırmanın gururunu yaşıyoruz” diyor.

GÜLER YÜZLÜLÜK, VAZGEÇİLMEZ İLKEMİZ

Calvin’s Store’de sizleri güler yüzlü personeller karşılıyor. 5 personeli ile hizmet veren mağazada güler yüzlülüğün, olmazsa olmaz ilkelerden biri olduğunu söylüyor Mağaza Müdürü Sayın Göktaş. Müşteri memnuniyetini had safhada tutmanın çabasında olduklarını belirterek “Konuklarımız ürün alsalar da almasalar da amacımız onları buradan memnun bir şekilde uğurlamaktır” ifadelerini kullanıyor.

KLASİK VE SPOR GİYİM BİR ARADA

Şubat 2015’te 300 metrekare alanda kapılarını Batmanlılara açan mağazada neler mi var? İyi giyinmek isteyen bütün erkeklere hitap edebilecek klasik ve spor tarzda pantolonlar, ceketler, gömlek ve tişörtler, ayakkabılar, kravatlar, kemerler ve hatta damatlıklar... Anlayacağınız Calvin’s Store’de tepeden tırnağa kadar istediğiniz tarz ve modelde iyi giyinebilirsiniz.

SAMSUN VE ANTEP’TE ŞUBEMİZ VAR

Sohbetimiz sırasında anlıyoruz ki, giyim sektöründe iddialı mı iddialı bir mağazadayız. Samsun ve Gaziantep’te de şubeleri bulunan Calvin’s Store, giyim işini profesyonelce yapan bir mağaza. Mağaza Müdürü Gökhan Göktaş da sektörde iddialı olduklarının altını çizerek “Buraya gelen bütün konuklarımız kendi tarzlarına uygun ürünler bulabilmektedir. Batıda bir vatandaş ne giyiyorsa, Batman’da da bu giyimi bulabilmek, Calvin’s Store ile artık mümkün” diyor.

BAYRAMA ÖZEL İNDİRİMLERİMİZ VAR

İyi giyinmeyi seven ama doğru adresi bir türlü bulamayan Batmanlı erkekler... Şimdi iyi giyinmenin tam zamanı. Neden mi? Çünkü erkek giyimde kalite ve şıklığın adresi olan Calvin’s Store, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle bomba gibi indirim ve kampanyalarla yüzleri güldürüyor. Şu anda birbirinden cazip kampanyalarla buradan boş çıkmayacağınıza eminiz. 3 gömleğin fiyatı 49 TL’den, tişörtlerin ise 39 TL’den satışa çıktığı mağazamızda, takım alana kravat ve gömlekler de hediye.

BATMANLI ERKEKLER BU MARKAYI SEVDİ

Mağaza Müdürü Göktaş, Calvin’s Store’nin, Batmanlı erkekler tarafından sevildiğini söylüyor. Değişim ve iade işlemlerinde ziyaretçilerine kolaylık da sağladıklarını belirten Sayın Göktaş “Ürünlerimiz garantilidir. Değişim yapılıyor. Elbisede sorun çıkarsa müşteriyi bekletmeden değişim yapıyoruz. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz” diyor.

GİYİME DAİR BÜTÜN BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN

Calvin’s Store’ye gerçekleştirdiğimiz ziyaretin sonuna geliyoruz. İzlenimlerimizi merak edenler için söyleyeyim, bu mağazayı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Anlayacağınız iyi giyimin önündeki bütün engelleri Calvin’s Store ile yıkıyor, şu saat ve şu dakikadan sonra bu konudaki bütün bahanelerin geçerlilik süresi rafa kalkmıştır diyoruz. İyi giyinmeler...

Haftanın Öne Çıkanları

BATMANLI ERKEKLER BU MARKAYI SEVDİ

2015-07-13 21:29 - YENİ YERLER

GENÇLER, İKİKÖPRÜ’DE SERİNLİYOR

2015-07-08 20:58 - GÜNDEM

BERİTAN, BATMAN’DA DEFNEDİLDİ

2015-07-12 21:31 - GÜNDEM

KENTİN EN BÜYÜK CAMİSİ

2015-07-09 20:09 - HALKIN SESİ

NECDET ATALAY, BATMAN’DAN AYRILDI

2015-07-12 21:33 - GÜNDEM

BATMAN ÇAYI CAN ALDI

2015-07-10 20:37 - GÜNDEM

TPİC İŞÇİLERİNE MÜDAHELE: 1 YARALI 8 GÖZLATI

2015-07-10 01:51 - GÜNDEM

NİKAŞ’TA HER ŞEY BİR BAŞKA GÜZEL

2015-07-07 20:24 - YENİ YERLER

ASKERLER KAZA YAPTI: 3 AĞIR YARALI

2015-07-11 21:22 - GÜNDEM

GARİP BİR TRAFİK KAZASI

2015-07-10 20:36 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

Hüda Par’lı vekilden CHP'ye sert tepki!

16:00 - SİYASET

JASAT, firarilerin izini sürdü

15:54 - ASAYİŞ

Dikkatler, Cumartesi Annelerine çekildi

15:51 - SİYASET

5 Şanslı Öğrenci, Kurayla Belirlendi

15:48 - SPOR

Kadınlara beslenme bilinci eğitimi

15:43 - SAĞLIK