BELLONA’DA YENİ BİR NEFES; YÜRÜK MOBİLYA

BELLONA’DA YENİ BİR NEFES; YÜRÜK MOBİLYA

YENİ YERLER - 9 yıl önce

Bu hafta yine farklı bir kulvardan yol almak, sizlere seslenmek istedik. Pınarbaşı Mahallesi’ndeyiz. Orası da neresi, diye düşünebilirsiniz. Worldmar’ın hemen arkasındayız. “Yürük Mobilya”nın kapısından içeri giriyoruz. Hiç vakit kaybetmeden, Mehmet Hanifi Alıcı’yla mağazamızı tanımak üzere başlıyoruz röportajımıza.

2014 YILINDA HİZMETE AÇILDIK

“Yürük Mobilya” kurucusu Mehmet Hanifi Alıcı, Kasım 2014’te Bellona’nın bayiliğini alarak, Yürük Mobilya adı altında Bellona’yı Batman Halkının hizmetine açıyor.

BABAM DA BU SEKTÖRDEYDİ

Bu işin çıkış fikrini sorduğumda Hanifi Alıcı’dan “2012’de Profilo Simens bayiliğini aldık. Ve o zaman da şimdi Bellona’da olduğu gibi satış yetkilisiydik. Çok da başarılıydık işimizde. Bölgede satış bazında birinci olmuştuk. Babam da 30 yıl önce bu sektörde işletmecilik yapmıştı. Onun da mobilya mağazası vardı. Biz de, onun yolundan devam etmek istedik ve onu takip ederek, Yürük Mobilya adı altında Bellona’nın bayiliğini aldık.” yanıtını alıyorum.

BELLONA KENDİNİ KANITLAMIŞ

Neden başka firma, başka marka değil de, Bellona diye sorduğumda Alıcı “Bellona, ünlü bir markadır. Ve güven anlamında olsun, kalite anlamında olsun tüm Türkiye’de kendini kanıtlamış bir isim. Bizim de amacımız bu başarıyı, güveni devam ettirerek daha da ilerletmek. Dolayısıyla Bellona’ya, yakışır bir şekilde yolumuza devam edeceğiz ” karşılığıyla merakımı gideriyor.

KAMPANYALARIMIZ DA VAR

Satış bazında Bellona’da, bölge birincisi olmayı hedefleyen “Yürük Mobilya” kampanyalar düzenleyerek, Batman Halkına bir de fiyatta güzellikler sunuyor. 10 bin TL üzerinde, alışveriş yapanlara 1200 tl’lik; 7 bin Tl alışveriş yapanlara da yedi yüz TL’lik hediye çeki vererek, kolaylıklar sağlıyor.

TERCİH EDİLMEMİZDE CAZİP SEBEPLERİMİZ VAR

Mehmet Hanifi Alıcı’ya, Batman Halkının “Yürük Mobilya”yı tercih etmesinin sebebini sorduğumda Alıcı, öncelikle güler yüzlü olduklarını belirtiyor. Bunun yanısıra, Bellona’nın, bilinen bir marka olduğunu dile getiriyor. Ardından da Bellona’nın indirim kampanyaları olduğunu yineliyor. Dolayısıyla totalde bu sebeplerin, insanlara oldukça cazip geldiğini belirtiyor.

FARKLI RENK VE TASARIMLARIYLA MOBİLYALAR BURADA

“Yürük Mobilya”da Bellona’nın oturma grupları, salon takımları, yemek ve genç odalarının çok güzel, farklı renk ve tasarımlarını rahatlıkla bulabilirsiniz. Bunun yanısıra, tek parça ürünler de bulabilirsiniz. İlla takım halinde, almak zorunda değilsiniz.

EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİMİZ DE VAR

Sadece mobilyayla da sınırlı kalmayıp ev tekstili ürünleri de siz Batmanlılara sunmayı görev bilmiş “Yürük Mobilya”. Nevresim takımları, çarşaf takımları, yatak ve alez de bulabilirsiniz burada.

SON DERECE ŞIK VE MODERN

İki katlı olan “Yürük Mobilya” bin metre kare alan üzerine inşa edilmiş. Birinci katta zemin, beyaz ve kahverengi. Yer yer laminat parke kullanılmış mağazada. Beyaz tavanda spotlara yer verilirken, mavi ışıklandırmalar da kullanılmış. Mağazadan içeri girerken, klasik mobilya mağazaları gibi sıkıcı ve boğuk bir ambiyans yok burada. Duvarlar hep cam: büyük kocaman pencereler kullanılmış. Anlayacağınız çok ferah bir atmosfer var bu mağazada. Son derece şık ve modern bir mağaza.

KAFANIZ KARIŞABİLİR

İkinci kata çıktığınızda kafanız karışabilir, kararsız kalabilirsiniz. Çünkü “Yürük Mobilya”

istemediğiniz kadar seçenek sunuyor size burada.

 08.30-20.30 saatlerinde sizleri bekleyen mağaza, beş elemanıyla hizmet etmek için beklemektedir.

HAYALİNİZDEKİ MOBİLYALAR BURADA

Evinizin mobilya ihtiyacını karşılamaya çıktığınızda, “Yürük Mobilya”ya uğramadan sakın karar vermeyin. Bu mağazadaki muhteşem renk ve tasarımlarıyla mobilyaları gördüğünüzde “İyi ki de buraya da geldik” diyeceksiniz. Çünkü hayalinizdeki mobilyalar burada.

E ne yapıyorsunuz o zaman? Madem evinizin mobilya ihtiyacı var; o halde ilk fırsatta “Yürük Mobilya”ya gidiyorsunuz. Hayalinizdeki mobilyaları alarak, evinizin yolunu mutlu bir şekilde tutuyorsunuz.

Pınarbaşı Mahallesi Aydın Arslan Caddesi’nde; Worldmar’ın arkasında bulunan “Yürük Mobilya” sizleri karşılamak için bekliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

BELLONA’DA YENİ BİR NEFES; YÜRÜK MOBİLYA

2015-01-26 18:38 - YENİ YERLER

LAHMACUNDA TEK ADRES “ARATTO LAHMACUN”

2015-01-19 18:43 - YENİ YERLER

OSMAN YEŞİLMEN-DOKTOR

2015-01-21 17:12 - ROPÖRTAJ

TATİLE “MERHABA” DEDİLER

2015-01-23 18:27 - GÜNDEM

KÜÇÜKKEN BU HASTANEDE DOKTOR OLMAYI HAYAL EDERDİM

2015-01-21 14:30 - ROPÖRTAJ

SEYAHATİN ADI MALİK TUR

2015-01-22 18:53 - GÜNDEM

HDP’ PARTİ OLARAK SEÇİME GİRSİN Mİ GİRMESİN Mİ!...

2015-01-25 18:38 - HALKIN SESİ

AMATÖR LİGİ KIZIŞTI…

2015-01-19 19:04 - SPOR

DAVUTOĞLU DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDI

2015-01-26 18:12 - GÜNDEM

SON YILLARDA BİR SEKTÖR HALİNE GELEN MESLEK ÇİĞKÖFTECİLİK

2015-01-20 18:36 - HALKIN SESİ

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

Uyuşturucu baskını: 3 gözaltı

00:10 - GÜNDEM

Başkan Ekmen, önemli soruna dikkat çekti

00:00 - GÜNDEM

Hüda Par’lı vekilden CHP'ye sert tepki!

16:00 - SİYASET

JASAT, firarilerin izini sürdü

15:54 - ASAYİŞ

Dikkatler, Cumartesi Annelerine çekildi

15:51 - SİYASET