BİR YILDA 100 KİLOMETRENİN ÜZERİNDE YOL YAPILDI
Vali Dr. Kemal Kızılkaya, göreve başladıkları günden bu yana alt yapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Kent genelinde kısa sürede önemli projeler hayata geçirdiklerini belirten Kızılkaya “Bir yıl içerisinde 100 kilometrenin üzerinde yolu BSK asfalt ile yeniledik. Vatandaşlarımızın huzuru ve ihtiyaç duyduğu altyapı hizmetlerini ivedilikle gerçekleştiriyoruz” dedi. Kızılkaya, asfalt çalışmalarının tamamen ilde kurulan modern tesislerde üretilen asfalt ile yapıldığını vurgulayarak, bu sayede hem bürokratik süreçlerin hem zaman kaybının azaltıldığını kaydetti.
DOĞALGAZ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI
Siirt’in yıllardır beklediği doğalgaz çalışmaları hakkında da bilgi veren Vali Kızılkaya “İmar noktasında bazı sıkıntılar vardı, bunları kısa sürede giderdik. Şu anda doğalgaz altyapısı için çalışmalar başlatıldı. Siirt’in doğal gaza kavuşması için süreci hızlandırmış durumdayız” dedi.
Kızılkaya, doğalgazın kente kazandırılmasının hem ekonomik hem de sosyal yaşam açısından büyük kolaylık sağlayacağını belirterek “Yürütülen tüm projelerde katılımcı yönetim anlayışını benimsiyoruz. Mahalle meclislerinde vatandaşlarla yapılan görüşmeler sonucunda hizmetlerimiz şekilleniyoruz. Yaptığımız hizmetleri, vatandaşlarımızla mahalle meclislerinde yaptığımız görüşmeler sonunda birlikte kararlaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın öncelikleri bizim de önceliğimizdir” dedi.