“BÖREK DENİNCE AKLA YF GELECEK…”

Bu hafta Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemizde, sizi lezzetin doruğuna ulaştıracak bir mekânı tanıtıyoruz.

YENİ YERLER - 6 yıl önce

MEKÂNIMIZ, EN ULAŞILABİLİR GÜZERGAHTA…

Safir Plaza karşısı Saray Halı yanında bulunan, Zeynel Abidin Tarhan’ın İşletme Sahibi olduğu YF Kardeşler Börekçilik’in konuğuyuz. Adana’dan Türkiye’ye yayılan bir marka bu. Batmanlıların, kısa sürede alıştığı bir tat oluverdi. 3 ay önce açılan çiçeği burnunda mekanı, didik didik inceliyoruz ilkin.

HİJYENİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Mekan, 160 metrekare alanda, 2 katlı binasında ağırlıyor konuklarını. Hijyeni ile dikkat çekiyor. Mutfak ve raflar, pırıl pırıl. Lavabosu, tertemiz. Masa ve koltuk takımları, konforlu. Ahşap merdivenleri ve ışıl ışıl konsepti ile özel hissettiren bir mekân. Duvarda asılı duran bisiklet, ilgi çekici bir konsept oluşturmuş.

ADANA’DAN BATMAN’A…

Adana’dan yükselen markayı Batmanlılarla buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtiyor İşletme Sahibi Zeynel Abidin Tarhan. Adana’da hazırlanıp, pişirilmeye hazır hale getirilen börekler, özel soğutucu sistemi ile Batman’a getiriliyor. Mekanın alt kısmında, bembeyaz fayans ve özel sistemle kurulan -18 derece soğuk hava deposunda muhafaza ediliyor. Börek tepsisi, servisten 1 gün önce +4 derecedeki odaya alınıyor. Günlük kullanıma göre, özel fırınlarda pişiriliyor. Tabi böreğin lezzeti, gittiği her ilin damak sevkine göre değişim gösterebiliyor. Mesela Batman’da tuzu ve yağı az börekler pişiriliyor…

BÖREK ALGISINI DEĞİŞTİRİYOR…

İşletme Sahibi Tarhan, Batman’da bilindik börek algısını değiştirip, yepyeni bir pencere açmayı hedeflediklerini söylüyor. Gerçekten de öyle… YF Böreklerini yediğiniz zaman, bu güne kadar hiç börek yememiş gibi hissediyorsunuz…

KAŞARLI, SUCUKLU, KIYMALI, PİZZALI…

YF Kardeşler Börekçilik’e girdiğiniz anda buram buram kokan taze börek kokusuyla karşılanıyorsunuz. Börekler, bol malzemeyle yapılıyor. İşletme Sahibi Tarhan, “Biz hamur yedirmiyoruz. Kaşar yediriyoruz, sucuk yediriyoruz.  Hamurdan çok malzemeler ön planda. Biz malzemelerimizi en kaliteli ve bol bol kullanıyoruz. Mekânımızda kaşarlı, sucuklu kaşarlı, pizzalı ve kıymalı börek çeşitlerimiz bulunmakta. Önümüzdeki günlerde farklı börek çeşitleriyle ve kendi imalatımızla hizmet vermeye başlayacağız” diyor.

SERPME KAHVALTI DA MEVCUT…

Börekler, yanında mevsim sebzeleri ile ikram edilebileceği gibi, serpme kahvaltı ile de masanıza konabiliyor. Yanında taze sıkılmış portakal veya limon suyu veyahut çay ile enfes bir lezzet elde ediyorsunuz… Kahvaltı sonrası dilediğiniz kıvanma kahveniz de hazır…

“HERKESİ BU LEZZETİ TATMAYA BEKLİYORUM”

İşletme Sahibi Tarhan, oldukça iddialı. “Batman’da bu lezzeti tatmayan kalmayacak” diyor ve ekliyor “Batman’da börek eksiğini giderdiğimiz için mutuyuz. Börekte oldukça iddialıyız. Bütün halkımızı mekânımıza bu lezzeti tatmaya bekliyoruz. Bir kere yiyen, bir daha yemek isteyecek”

TOPLANTILARA AÇIK

YF Kardeşler Börekçilik, özel gün ve haftalarda da sizleri yalnız bırakmıyor. Toplu börek siparişleri alan mekan, toplu kahvaltı programları ve toplantılı etkinliklere de açık.

MEKÂN, HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Arkadaş buluşmalarınızı, özel gün ve haftalarınızı geçirebileceğiniz mekân, haftanın 7 günü açık. 07.00–23.00 saatleri arasında açık bulabileceğiniz mekânda rahatlığı bulabiliyorsunuz.

EV VE İŞYERİNE SİPARİŞ VAR…

Mekânda pişirilen enfes börekler,  bir telefonla ayağınıza kadar geliyor. Ev veya işyerinizden çıkmadan karnınızı doyurmak ya da misafirlerinize ikram etmek istiyorsanız, YF Kardeşler Börekçilik, 0488 214 46 64 numaralı telefonun ucunda.

SONSÖZ’DEN SELAMLAR…

YF Kardeşler Börekçlik, hizmeti ile tam not alıyor bizden. Lezzeti de fiyatları da memnun ediyor müşterisini. YF Kardeşler Börekçilik ile artık anlaşmalıyız. Sonsöz’ün selamlarını iletenlere ekstra ikram ve indirimlerin uygulanacağını artık unutmayın…

Haftanın Öne Çıkanları

“BÖREK DENİNCE AKLA YF GELECEK…”

2018-07-26 21:28 - YENİ YERLER

Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ; “Alnımız ak, başımız dik”

2018-07-23 22:02 - GÜNDEM

POLİS ARACI, YAYA YOLUNA PARK EDERSE…

2018-07-23 21:56 - GÜNDEM

VALİ, MÜDÜRLERE SESLENDİ;

2018-07-20 19:57 - GÜNDEM

“KAYYUMLARIN ADAY GÖSTERİLMESİ DOĞRU DEĞİL”

2018-07-25 22:51 - SİYASET

BALPINAR’DA OLAYLI GÜN

2018-07-26 01:18 - GÜNDEM

VALİ DENİZ’DEN AKOBA KÖYÜ’NE ZİYARET

2018-07-26 21:01 - GÜNDEM

ÜZÜM BAĞLARINDA TAHRİBAT

2018-07-22 20:17 - GÜNDEM

DR. ŞAKAR’DAN MENOPOZ UYARISI…

2018-07-23 21:51 - EĞİTİM

24 YENİ PARK YOLDA

2018-07-23 22:00 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

Telefon bataryası patladı!

02:07 - GÜNDEM

Petrol Mezarlığı aydınlatıldı

00:01 - GÜNDEM

Öğrenciler, ülkeleri kültürlerini sergiledi

00:00 - EĞİTİM

Valilik dev ekran kuruyor

00:00 - SPOR

il başkanı serbest bırakıldı

19:51 - SİYASET