EVİNİZİ İNDİLA İLE DÖŞEYİN

Yaz mevsimi kapıya dayandı, düğün sezonu başladı. Çiçeği burnunda çiftler ev kuracak, “içim bayıldı” ya da “bayram seyrandır” deyip evini yenilemek isteyenler olacak, yeni atamalarla birlikte kente gelen öğretmenler, doktorlar ev kurma telaşına girecek...

YENİ YERLER - 9 yıl önce

Tüm bu telaşelerinizi bir kenara bırakın. Zira sizi bugün şık mı şık, konforlu mu konforlu bir mobilyacıya götüreceğim... Öyle sıradan bir yer değil ha, perakende satıştan toptan satışa yönelmeye başlayan, fabrika kurarak kendi tasarımlarını üretmenin hazırlığını yapan ve markalaşmaya doğru ilerleyen bir mekân burası. Eminim ki, şu saat ve şu dakikadan sonra mobilya adına aradığınız ne varsa, pusulanızı bu yöne çevireceksiniz.

***

Efendim, muhabirimiz Yusuf Kavak ile birlikte Yeni Yerler/Yeni Mekânlar köşemiz için Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı no.355’te faaliyet gösteren İndila Home’ye konuk oluyoruz. Kahvemizi yudumladıktan sonra 1000 metrekarelik alan ve 3 katlı binada faaliyet gösteren mağazamızı gezmeye başlıyoruz. Mağaza Sahibi Hamza Çimen, Kardeşi Fethullah Çimen ve Mağaza Müdürü Osman Ulu da eşlik ediyor bize.

İNDİLA, MOBİLYAYA YAKIŞAN BİR İSİM

İndila ne demektir?” sorusuyla başlıyoruz sohbetimize. Mağaza Sahibi Hamza Çimen, İndila’nın mobilyaya yakışan estetik ev zarif bir isim olduğunu açıklıyor bize. Eee malum, mağazamız markalaşma yolunda. Buna yaraşır bir isim bulmak gerekiyor ve İndila, bu amaç için gayet uygun bir isim. Velhasıl, İndila ismine biz de tam not veriyoruz.

SERÜVENİMİZ DÖŞEMECİLİKTEN BAŞLADI

Mağaza Sahibi Hamza Çimen’e mobilya sektöründeki serüvenini soruyoruz. İşe döşemecilik yaparak başladığını ifade eden Çimen “Döşeme bazında çalışmaya başladım. Daha sonra 10 yıl boyunca perde işi yaptım. Kendi sektörümüze dönmek istedik. 4 sene boyunca Adana’da mobilya üretimi yaptık. Bu firmayı Batman’a getirmek için harekete geçtik. 2004’ün başında perakende satış yaptığımız bu mağazayı Batman’da açtık” yanıtını veriyor bize.

ÜRETİM YAPMAYA HAZIRLANIYORUZ

Adana’da mobilya üretimi yapmış mağazamız. Şimdi bu üretimi Batman’a taşıyacakmış.

Anlayacağınız mobilya sektöründe hizmet vermenin yanı sıra istihdam alanında da sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyor mağazamız. Amaçlarının işsizliğin önüne geçmek olduğunu belirten Mağaza Sahibi Çimen “İşsizliğin bu kadar yoğun olduğu bu kentte, üretim fabrikamızı açarak istihdama katkı sunmanın gayreti içindeyiz. Tılmerç TOKİ’de yer tuttuk. 1500 metrekare alanda üretim yapacağız. 30 kişiyi istihdam edeceğiz. Amacımız Batman’ın kazanması” ifadeleriyle anlatıyor bunu.

MARKALAŞACAĞIZ

Büyük ama güzel hedeflerle yola çıkmış İndila. Mobilya üretecek, ürettiği mobilyayı satacak, yurdun bazı illerinde satış mağazaları açacak ve en nihayetinde markalaşacak... En önemlisi bunları yaparken kadrosunu büyüterek iş alanları yaratacak. Markalaşmanın Batman’da da gerçekleşebileceğini gösterecek. Mağazamızın kısa ve uzun vadeli hedeflerine ilişkin konuşan Mağazamızın Sahibi Hamza Çimen “Kısa vadede kentte istihdam alanı oluşturmak, amaçlarımızdan biri. Mağaza olarak uzun vadedeki hedeflerimiz arasında markalaşmak var. İnsanlar, Batman’da ve bölgede de markalaşmanın mümkün olabildiğini görsünler. Bir sektörde kaliteli bir ürünü doğru bir şekilde sunduktan sonra o ürünün markalaşabileceğini göstermek istiyoruz” diyor.

BİR EVDE ARADIĞINIZ HER ŞEY BURADA

5 personelle hizmet veren Linda Mobilya’da bütün ev mobilyaları sizleri bekliyor. Oturma salonu, yatak odası, çocuk ve genç odası, mutfak takımları, TV üniteleri ve ev aksesuarları ile size modern bir dünyanın kapılarını açan Linda, spor çizgilere sahip mobilyalar ile bilhassa gençlerin gözdesi. Çeşidi bol, rengârenk ve cıvıl cıvıl mağazamız, her zevke hitap eden ender yerlerden biri... Öte yandan tasarım ödülü alan ürünleri de gözünüzü gönlünüzü fethedecek cinsten...

UYKU MERKEZİ AÇIYORUZ

İnsan hayatında uyku, büyük öneme sahip. Birkaç saat az uyusak, işten kovulmayı bile göze alacak kadar hantallaşıyoruz. İndila, bu soruna da çözüm bulmuş. Mağazada uyku merkezi oluşturacaklarını belirten Sayın Çimen “Uyku merkezimizde bütün yatak çeşitlerini bulunduracağız. Konuklarımıza sağlıklı yatak çeşitlerini sunarak hayatlarının geri kalan kısmında rahat bir uyku geçirmelerini sağlayacağız" diyor.

FİYATLARIMIZ SİZİ MEMNUN EDECEK

Linda’da bütün mobilyalar şık ve modern... Sakın ha konforu ve rahatı elden bırakmayan bu mekânda fiyatların uçuk olduğunu düşünmeyin, zira büyük bir yanılgıya düşersiniz. Her bütçeye hitap eden mobilyalarla hizmet verdiklerini söylüyor Mağazamızın Sahibi Hamza Çimen. Demem o ki, herkes burada evini rahatlıkla yenileyebilir, yeni evlenecek çiftler Linda’da hayal ettikleri eve kavuşabilirler. Kredi kart ve nakit ödemede kolaylık sağladıklarını belirten Çimen, indirim ve kampanyalarla konuklarına zaman zaman jest yaptıklarının da altını çiziyor.

SATIŞ SONRASI HİZMETTE BİR ADIM ÖNDEYİZ

Mağazamız, size mobilya satmakla yetinmiyor, satış sonrası verdiği hizmetle de sizlerin kalbini kazanıyor. Bütün ürünlerinin 2 yıl garantili olduğunu söyleyen Sayın Çimen “Biz üreticiyiz, imalatçıyız. Bu yüzden değişim ve iadede müşteriyi bekletmiyoruz. Normal bir mağazanın satış sonrası hizmetinden çok daha iyi hizmet veriyoruz. Bu konuda iddialıyız. Bir adım öndeyiz” diyor.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Linda, haftanın 7 günü kapılarını siz müşterilerine açık tutuyor. Haftanın 6 günü 09.00–20.00 saatleri arasında açık bulabileceğiniz mağazamız, Pazar günleri ise 13.00–18.00 saatleri arasında sizlerin huzurunda. Ayrıca (0488) 218 05 57 numaralı hattan da mağazamızla irtibata geçebiliyorsunuz. Sözün özü, gittik, gördük ve beğendik. İndila’dan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğinizden emin olduk...

Haftanın Öne Çıkanları

EVİNİZİ İNDİLA İLE DÖŞEYİN

2015-06-15 19:19 - YENİ YERLER

URFA’NIN BABOŞ KEBABI BURADA YENİR

2015-06-08 21:22 - YENİ YERLER

HASANKEYF’İN KONUĞUYDUK

2015-06-14 20:51 - ROPÖRTAJ

HASAN YAĞIZ’DAN TEŞEKKÜR

2015-06-08 21:11 - SİYASET

GÜL MİRKAN İLE 40 SORU 41 CEVAP

2015-06-14 20:59 - ROPÖRTAJ

ÖĞRENCİLER İÇİN YAZ TATİLİ BAŞLADI

2015-06-12 20:13 - EĞİTİM

SESSİZ BİR SÖYLEŞİ...

2015-06-09 19:47 - ROPÖRTAJ

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ 2. MUHTARI

2015-06-12 17:57 - HALKIN SESİ

HDP, GERCÜŞ’TE KUTLAMA YAPTI

2015-06-09 19:37 - GERCÜŞ

DİYARBAKIR-BATMAN YOLUNDA CESET BULUNDU!

2015-06-12 20:22 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

Yüksek kiralar, vatandaşı bezdirdi

00:00 - GÜNDEM

İlkokulda öğretmenlere saldırı!

22:08 - GÜNDEM

Berfin hayata tutunamadı

20:02 - GÜNDEM

Batman Valisi, asayiş rakamlarını paylaştı

16:53 - ASAYİŞ

Eşbaşkan meclisten yetki istedi

16:46 - SİYASET