Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Şanlıurfa'da konuştu:

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'nin bu gidişatını, 12 seneyi durdurmak için geliyorum. Ben kendime, arkadaşlara inanıyorum. Biz durduramazsak kimse durduramaz haberiniz olsun." dedi.

TÜRKİYE VE DÜNYADAN - 2 ay önce

Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret eden Aziz Yıldırım, kongre üyeleri ve taraftarlarla bir araya geldi.
Dernek yönetiminin rakip adayı destekleyeceğini açıklamasına rağmen iş insanı Feridun Geçgel’in ricası üzerine Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret etme kararı aldığını belirten Yıldırım, dernek yönetimiyle ilgili değerlendirmeyi ise taraftara bıraktığını ifade etti.
Kulüp başkanlığı döneminde Fenerbahçe'ye önemli yatırımlar yaptıklarını ve kulübe çok sayıda tesis kazandırdıklarını anlatan Yıldırım, kendi yönetiminden sonra ise kulübe herhangi bir yatırım yapılmadığını ileri sürdü.
Fenerbahçe'deki 20 yıllık tecrübesini ortaya koyduğunu belirten Yıldırım, ekibiyle birlikte iddialı olduklarını ve takımı şampiyon yapacaklarına inandıklarını söyledi.
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de yeniden başkan olmasının kendi hayatında bir şeyi değiştirmeyeceğini dile getirerek, şunları kaydetti:
"Dürüstçe söylüyorum, Fenerbahçe'nin bu gidişatını, 12 seneyi durdurmak için geliyorum. Ben kendime, arkadaşlara inanıyorum. Biz durduramazsan kimse durduramaz haberiniz olsun. Size bu kadar söylüyorum. Yapı diyorsunuz, şu diyorsunuz, bu diyorsunuz, hep beraber mücadele yapacağız. Ama güçlü kadro, güçlü yönetim, güçlü camia. 2001'lerde başladık şampiyonluğa. 10 senede beş defa şampiyon olduk yani. O zaman bir Antep maçını hatırlayın, tribünler tezahüratlarla aldı maçı. Şimdi görüyoruz 20-25 grup olmuş. Biri bir şey söylüyor, öbürü başka şey söylüyor. Olmaz, bunları bütünleştireceğiz. Bunu bitirerek bütünleştirmek lazım. Bunu yapacak adam benim. Hiçbiri yapamaz. Bakın her şey para değildir, her güç para değildir. Parayı iyi kullanırsan güçtür. Ama paranın içinde de güç var diyorum, saygınlık vardır, sevgi vardır, başka konular vardır. Onun için arkadaşlarla beraber bu sene şampiyon yapmaya geleceğiz."
Yıldırım, göreve seçilmeleri halinde 2 santrfor transferi yapacaklarını sözlerine ekledi.
Haftanın Öne Çıkanları

Domates geriledi

2026-05-22 13:58 - EKONOMİ

Batmanlı Kadınlara önemli çağrı

2026-05-20 21:45 - EKONOMİ

İnadına indirim

2026-05-19 14:52 - EKONOMİ

Kutsal topraklarda hissettiklerim

2026-05-20 17:34 - HALKIN SESİ

Hac günlüğümün…

2026-05-22 13:00 - HALKIN SESİ

Google Yapay Zekâ Destekli Yeni Arama Motorunu Tanıttı: Gemini 3.5 Flash ile Arama Dönemi Nasıl Değişiyor?

2026-05-21 13:50 - TEKNOLOJİ

Şehrin vicdanı, kalemin efendisi: Ercan Atay

2026-05-17 10:08 - HALKIN SESİ

Raşit Amcaya vefa ziyareti

2026-05-21 13:33 - KOZLUK

Petrolspor, Siyaset, Spor ve Devlet

2026-05-19 10:49 - HALKIN SESİ

Petrolspor'un futbolcuları kapışılıyor

2026-05-17 11:32 - SPOR

İlgili Haberler

Baraj gölüne giren genç öldü

15:35 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

15:34 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Böbrek yetmezliği hastaları evde aldıkları hemodiyaliz hizmetinden memnun

15:32 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Çıkan anız yangını söndürüldü

15:31 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Çocuklar Sokakta Spor Şenliği’nde doyasıya eğlendi

15:30 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Günün Manşetleri

Batman’da düğün pastasından 150 kişi hastanelik oldu

09:53 - ASAYİŞ

Rukiye Alper’in eserleri sergiye çıkıyor

09:42 - YAŞAM

Batman’da 5 kişi toprağa verildi

09:17 - YAŞAM

Kayıp balıkçıdan acı haber: Batman Çayı'nda cansız bedeni bulundu

20:21 - GÜNDEM

Batman’da su hattı güçleniyor

17:00 - GÜNDEM