MUHTEŞEM BİR SALON: WAW…

Tılmerç Mahallesi Bahçeşehir Koleji karşısı A101 yanında, Waw Kadın Kuaförü ve Saç Tasarım Merkezi’ konuğuyuz.

YENİ YERLER - 7 yıl önce

2,5 yıldır işlettiği mekânda, halen ilk günkü heyecanla çalışan, yaptığı işi büyük hevesle anlatıp, iyi işler yaptığına sizi inandıran bir kadın var burada. Ebru Güzel… Evlenmeden önce Bölge Hastanesi’nde çalışıyormuş. Evlendikten sonra kopmuş iş hayatından. 1 yıl içinde dünyalar güzeli bir çocuk getirmiş dünyaya. Kızıyla ilgilenirken “ev işlerinin peşinden koşturup, misafir ağırlamakla ömür geçmez” deyip başlamış yeniden iş arayışına. Kuaförlüğe zaten büyük ilgi besliyormuş. Kuaförlük yapan kız kardeşinin yanında uzun yıllar tecrübe edinmiş, Batman ve Mersin’de farklı kuaför salonlarında çalışmış. Kocası Ömer’in de desteğini alınca “üretmeli ve iş yapmalıyım” diyerek Waw ile geçmiş işbaşına.

WAW, MUHTEŞEM DEMEK…

Dudağınızı hafif yuvarlayarak “Waw” dediğiniz şeyler olur hayatta. Ne kadar güzelse o kadar “a”… Ne kadar muhteşemse o kadar “w”… İşte salonumuzun adı tam da bu yüzden “Waw”… Üstelik Kur’anda geçen waw harfinin şeklinden de yola çıkmış Ebru Hanım. “Anne rahmindeki bebek gibi sürprizlere gebe burası” demek istiyor.

“DÜNYACA TANINMIŞ İSİMLERDEN EĞİTİM ALDIM”

Ebru Hanım, “ha” deyince levha takıp işyeri açanlardan biri değil. O, iş hayatına eğitimle başlayanlardan… Waw’ı açmadan önce eğitimden eğitime koşmuş, iyi hizmet vereceğinden emin olduktan sonra işyerinin kapılarını açıvermiş. 2,5 yıl olmuş. Halen eğitimler için şehir şehir geziyor. Daha iyi, hep iyi, en iyi olabilmek için… Alanında dünyaca tanınmış isimler, Yasemin Eraslan’dan türban, Fadıl Binici’den kesim, Musa Bingöl’den renklendirme eğitimi almış Ebru Hanım. Tanınmış kuaför Ramazan Çulha ise haftanın birkaç günü Waw’a gelip sektörün en yeni ve modern çalışmalarını tanıtıyor buradaki ekibe. Aldığı eğitimlerden gururlanarak bahsediyor Ebru Hanım ve diyor ki “Eğitimlerde, saç boyama, renklendirme, türban ve kesimde profesyonelleştim. Geometrik olarak bütün saç kesimlerini, kızıldan hakiki sarıyı elde edebilmeyi, türbanla harikalar yaratmayı öğrendim” Eğitim alma durumundan çıkıp artık eğitim verecek düzeye de geldiğini ifade ediyor Ebru Hanım.

“GENİŞ HİZMET YELPAZESİ SUNUYORUZ”

Waw’da isteyip de yaptıramayacağız hiçbir işlem yok. Genişçe bir hizmet yelpazesi sunuyor. Brezilya Fönü, keratin bakım, doğal saç, postiş kaynak, saç botoksu, türban, renkli saç, bitkisel boyalarla saç kesim-renklendirme ve boyama, bitkisel ağda, manikür-pedikür, microblading (kıl tekniği) ile kaş yapımı, ipek kirpik, kalıcı rimel, kalıcı eyeliner yapılabiliyor. Üstelik yetkili sertifikaların tümü Milli Eğitim Bakanlığı onaylı. “Naylon belgelerle iş yapmam” diyor Ebru Hanım.

4 GENÇ KADIN, İŞBAŞINDA

Waw, 4 genç kadınla çalışıyor. Hedefleri ise Batman’da waw olmak, en iyi olmak. Kuaför ve bakım alanında Batmanlı Kadınların yeteri kadar kaliteli hizmet alamadığını düşünüyormuş Ebru Hanım. “Sağlığa zararlı boyalarla, kalitesiz ürünlerle saça ya da cilde müdahale ediliyor. Bitkisel boya deyip kimyasal içerikli ürünlerle işlem yapan yerler çok fazla” diyor.

KİMYASAL İÇERİKLİ ÜRÜNLERE MARUZ KALMAYA NİYETİM YOK

Waw’da kaliteli ürün kullandığını önemle belirten Ebru Hanım “İşyerimde kesinlikle yan ürünler bulundurmuyorum. Bunu sadece müşterimin sağlığı için değil, kendi sağlığım için de yapıyorum. Kızımı ve kocamı seviyorum. Müşterimin saçını boyarken, kimyasal boyaya maruz kalmaya hiç niyetim yok. Saçı boyarken ya da herhangi bir işlem yaptırırken gözlerinizde hissettiğiniz yaşarma, başınızda oluşan ağrı, bunun ne kadar kalitesiz bir ürün olduğunu gösterir. Bu da hem size hem de müşterinize zarar verir” diyor.

LA’PERLLA VE BİONESS, BURADA

Hanımlar, daha iyi bilirler. La’perlla ve Bioness, bu alanda kendini kanıtlamış en iyi ürünler. Hamile kadınların bile rahatlıkla kullanabildiği markalar. Waw’ın bütün raflarında bu ürünleri görüyoruz. Keratinleri, saç bakım, brezilya fönü ve botoks ürünleri, saç boyaları… Kocası Ömer Güzel, bu ürünlerin Batman Bayi Temsilcisi olduğu için kendisi de bu ürünlere daha kolay ulaşıyor ve en iyi ürünlerle çalışmayı tercih ediyor. Bu markaların eğitimlerine katılıyor. Tüm ürünlerin ithal ve Sağlık Bakanlığı onaylı olduğunun altını çiziyor Ebru Hanım. Bitkisel içerikli saç açıcılar, saç boyaları, saç botoksu ve keratinle, muhteşem sonuçlar elde ettiklerini belirtiyor ve ekliyor “Bioness, muhteşem bir boya. Bütün salonlara öneriyorum. Burada başka markanın boyası yok. Saçı koruyucu içerikte yapılmış bir marka olan Artego da kullandığım ürünler arasında

HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

Waw’da, hayatı kolaylaştıran işlemlere imza attıklarını belirtiyor Ebru Hanım.

Brezilya fönü ile bakımı zor, çok kıvırcık ve dalgalı saçları, banyo sonrası fön yapmadan, günlük hayatta daha rahat kullanılabilecek, parlak ve bakımlı bir görünüme kavuşturduklarını,

Saç botoksu ile yanmış ve kurumuş saçlara yumuşaklık kattıklarını,

Microblading (kıl tekniği) ile seyrek kaşlara belirginlik ve şekil verdiklerini,

Kirpik perması ile kirpiklere kıvrım kazandırdıklarını,

İpek kirpik ile belirgin olmayan kirpikleri, görünür kıldıklarını,

Dövme makinesi ile 6 ayı aşkın bir süre dayanabilen geçici dövmeler yaptıklarını anlatıyor.

GELİNLER, WAW’DA ÖZENLE HAZIRLANIYOR

Nişan, kına, düğün, mezuniyet balosu gibi özel programlarda, kendinizi güzel ve özel hissetmek istediğiniz günlerde, Waw, yanınızda. Burada, kendine has tasarım ve modellerde saç-türban yaptırıp, özel makyaj teknikleri ile istediğiniz güzelliğe kavuşabilirsiniz.

ŞUBE AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Müjdemi isterim… Waw, yakında şubeleşecek. Kentin merkezi yerinde, kadın-erkek, cilt bakımı, lazer epilasyon, zayıflama, güzellik ve bakım işlemlerini de içine alan, koca bir salon açıp, daha fazla insan istihdam etmeyi planladıklarından bahsediyor Ebru Hanım.

NE ARARSAN VAR…

Waw, güzellik ve bakımda tam bir fabrika gibi. Ayak ve el bakımı (Lapitak), saç ve cilt bakımında kullanılan sabunlar, yağlar, şampuanlar (paraben ve tuz içermeyen tuzsuz şampuanlar) bakım kitleri, güneş kremleri, kirpikler, kremler, makyaj ürünleri, aksesuarlar, uygun fiyatla satılabiliyor burada.

FİYATLAR, ŞAŞIRTIYOR ÇÜNKÜ…

Waw, fiyatlarıyla da şaşırtıyor. Bioness ve La’perlla’nın Satış Temsilciliğini yapan kocası sayesinde ürünlere daha kolay ve düşük maliyetle ulaşan Ebru Hanım, yaptığı işlemlerin fiyatlarını da buna bağlı olarak aşağı çekmiş. 

SOSYAL MEDYADA TAKİPTE KALIN

İnstagramda (wawbayankuaforu)’dan takip edebileceğiniz, haftanın 6 günü (Salı günü hariç) 09.00—23.00 saatleri arasında açık bulabileceğiniz Waw’a, 0542 514 71 72 numaralı hattan ulaşabilir, Sonsöz’ün selamını ileterek ekstra indirimlerden faydalanabilirsiniz.

 

Haftanın Öne Çıkanları

MUHTEŞEM BİR SALON: WAW…

2017-08-20 17:00 - YENİ YERLER

FITIKTA AĞRISIZ, AMELİYATSIZ TEDAVİ DÖNEMİ…

2017-08-20 14:14 - EĞİTİM

BELEDİYE, PERSONEL ALACAK

2017-08-13 17:15 - GÜNDEM

DEPREM BÖLGESİNDE 15 KATLI BİNA!

2017-08-13 19:43 - SASON

OTOGAR YENİLENİYOR…

2017-08-16 21:09 - GÜNDEM

16 ŞOFÖR, İŞTEN ÇIKARILDI

2017-08-15 20:16 - GÜNDEM

UCUZLUK PAZARINDA İZDİHAM

2017-08-13 17:04 - GÜNDEM

EKİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

2017-08-18 22:07 - GÜNDEM

DAĞ SPOR, TERCİH EDİLEN MAĞAZA

2017-08-18 22:03 - GÜNDEM

ÇALIK VE TÜRKOĞLU, DEVİR İÇİN BATMAN’DA…

2017-08-18 22:21 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

Dayı yeğen kavgasında silah çekildi 

15:21 - ASAYİŞ

Milletvekili Nasıroğlu 1 Mayıs’ı kutladı

14:38 - SİYASET

1 Mayıs kutlu olsun

14:35 - SİYASET

Hak İş’ten 1 Mayıs çağrısı…

14:19 - GÜNDEM

Ayran kapış kapış…

14:13 - YAŞAM