NARGİLEDE İDDİALI İSİM: VİP CAFE

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için sizi rahatlamanın doruğuna ulaştıracak bir mekâna götüreceğim.

YENİ YERLER - 9 yıl önce

Her zamanki gibi foto muhabirimiz Yusuf Kavak ile birlikte Batman sokaklarını adım adım gezerken şık görüntüsü ile dikkat çeken Vip Nargile Cafe’nin kapısını çalıyoruz. Gap Mahallesi 2502 Sok No:22 Çiçek Market Arkasında faaliyet gösteren cafeyi önce baştan sona süzüyoruz. Mekan Sahibi Murat Tüzün eşliğinde mekanı gezerken mis gibi nargile kokuları ile mest oluyoruz.

5 YILDIR FAALİYETTEYİZ

Mekan Sahibi Murat Tüzün, işine aşık bir adam. Oldukça iddialı ve hevesli görünüyor. Vip Cafe’nin 5 yıl önce faaliyete geçtiğini ancak 4 ay önce kendisinin devraldığını belirten Tüzün, ilk işinin menüyü kabartmak ve mekâna canlı müzik ile hareketlilik kazandırmak olduğunu söylüyor. Nezih bir ortam yaratılmış burada. Dekorasyonda da yeniliğe gittiklerini açıklayan Sayın Tüzün “Mekan 5 yıl önce kapılarını Batmanlılara açmış ama ben 4 ay önce devraldım. Mekânı baştan sona değiştirdik. Dekorasyonda ve çalışma sisteminde yeniliğe gittik. Menümüzü yeniledik,  canlı müzikle gençlere daha fazla hitap eden bir mekan ortaya çıkardık” diyor.

MENÜMÜZ KABARIK

Adından anlaşılacağı üzere nargile ağırlıklı bir mekândayız. Burada özenle hazırlanıyor bütün nargile çeşitleri. Taze meyveli nargilelerin büyük ilgi topladığını belirten Sayın Tüzün “Nargilenin yanı sıra çiğ köfte, tost, kavurmalı yumurta, hamburger, künefe, kavurmalı tost, ve tüm kahve çeşitlerimiz bulunmaktadır. Burada aradığınız her şeyi bulabilir, arkadaşlarınızla lezzetli yemekler yerken, rahat bir ortamda sohbet edip dinlenmenin farkını yaşayabilirsiniz” ifadelerini kullanıyor.

NARGİLE’DE İDDİALIYIZ

Son zamanlarda birçok mekânda nargile hizmeti verilmeye başlandı. Ancak Vip Cafe, bu işi profesyonellikle yapıyor. Batman’da ve Güneydoğu’da ilk defa Vip Cafe’de taze meyve ile nargile yaptıklarını açıklayan Mekân Sahibi Murat Tüzün “Taze meyve ile yapılan nargile, lezzetiyle adeta mest ediyor. Bu, Güneydoğu’da dahi yok. Bu şekilde lezzeti arttırılırken, zararını da önlemiş oluyoruz” diyor.

Anladığımız kadarıyla Nargile Ustamız Cüneyt Doğu, bu işin ehli. Lezzetli nargilenin sırrını soruyoruz. Doğu “Biz burada sadece klasik nargile yapmıyoruz. Meyveli yani Ruslara özgü olan temple fantastik diye adlandırdığımız meyveli nargilemiz ve aynı zamanda bardak nargile çeşitlerimiz bulunmaktadır. Ve bu çeşitlerimiz Batman’da ilktir” yanıtını veriyor bize.

7/24 AÇIĞIZ

350 metrekare alanda faaliyet gösteren Vip Nargile Cafe’de mesai sınırı yok. Nasıl mı? Sabahın erken saatinde canınız kavurmalı yumurta çekti. Başka mekânlar gibi saatin 10’u-11’i bulmasını beklemeyeceksiniz. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere istisnasız her gün saat 07.00’de kapılarını sizlere açan mekânımız, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sizlerin hizmetinde. Anlayacağınız bu konuda da Vip Cafe, konuklarına ayrıcalık yaşatıyor.

EN BÜYÜK FARKIMIZ KALİTE VE FİYAT ARALIĞIMIZ

“Vip Cafe’yi neden tercih etmeliyiz?” diye can alıcı bir soru yöneltiyorum Sayın Tüzün’e. Mekânın en büyük farkının kalite ve fiyat aralığı olduğunu açıklayan Tüzün “Hizmetin en kalitelisini verdiğimizden asla ve asla şüphemiz yoktur, sizlerin de şüphesi olmasın. Güler yüzlü çalışanlarımızla burada konuklarımıza ev rahatlığını sunuyoruz. Üstelik fiyatlarımız her cebe hitap edecek türden. Öğrenci de, memur da, işçi de, kısacası herkes burada yemeğini yiyebilir, nargile ve kahvesini içebilir. Batman’da hiçbir mekanı kendimize rakip görmüyoruz” yanıtını veriyor.

ÖZEL GÜNLERDE DE HİZMETİNİZDE

Doğum günleri, yıldönümleri, özel kutlama ve günlerde Vip Cafe, daha da şık ve gösterişli hale geliyor. İsteğinize göre bu mekânda yenilikler yaptırıp, kendi zevkinize göre süsleyebiliyorsunuz. Ayrıca canlı müzikle de hareketlendirilen mekanda heyecan ve eğlence üst doruğa çıkıyor.  Sadece özel günlerde değil, heyecanlı maçlarda da Vip Cafe siz konuklarına ayrıcalığı yaşatıyor. Demem o ki gençler için enfes bir mekâna dönüşen Vip Cafe, aileler için de rahat kullanılacak bir yer. Sözün özü, biz bu mekanı çok sevdik, eminim siz de seveceksiniz…

 

Haftanın Öne Çıkanları

NARGİLEDE İDDİALI İSİM: VİP CAFE

2015-07-23 19:51 - YENİ YERLER

BATMAN'DA 1 ASKER HAYATINI KAYBETTİ

2015-07-19 22:27 - GÜNDEM

BATMAN’DA SURUÇ GERGİNLİĞİ!

2015-07-20 22:14 - GÜNDEM

RUMEYSA, ANKARA’YA SEVK EDİLDİ

2015-07-21 22:16 - GÜNDEM

SONSÖZ SENDE...

2015-07-21 22:20 - HALKIN SESİ

ZAYIFLAMA İLACI, HASTANELİK ETTİ

2015-07-19 18:04 - GÜNDEM

SONSÖZ SENDE...

2015-07-22 19:42 - HALKIN SESİ

BEKİRHAN’DA KAZA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

2015-07-22 20:42 - GÜNDEM

KIZIN KALBİ 15 DAKİKA DURMUŞ!...

2015-07-20 21:16 - GÜNDEM

PETROLSPOR DIŞ TRANSFERE BAŞLADI

2015-07-19 17:24 - SPOR

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

İşgale açık göl manzaralı hazine arazisi…

14:46 - GÜNDEM

Tabip Odasında yönetim şekillendi

14:25 - GÜNDEM

Batman’da bir ayda bakın kaç yolcu uçtu

14:18 - YAŞAM

BATSO’dan hayırlı olsun ziyareti

14:15 - SİYASET

El sanatları görücüye çıktı

13:14 - KOZLUK