ÖZEL İRFAN OKULLARINDA EĞİTİM, SEVGİYLE BAŞLIYOR

Kentin güzide eğitim kurumlarından Özel İrfan Koleji’ndeyiz… Batman'da 1995 yılında kurulan Özel İrfan Okulları, Gültepe Mahallesi Ömer Hayyam Cad No: 8’de 12 bin metre kare arazi üzerindeki kompleksi ile göz dolduruyor adeta.

EĞİTİM - 8 yıl önce

TECRÜBELİ BİR EKİPLE EĞİTİM-ÖĞRETİM VERİLİYOR

Aralarında yabancı uyruklu öğretmenlerin de bulunduğu yaklaşık 80 öğretmen, eğitim-öğretim hizmetine dört elle sarılmış durumda. Eğitimin gönül işi olduğunu dile getiren öğretmenler, her şeyden önce öğrencilere sevgi veriyor. Kalite, çağdaşlık, güvenirlilik, üretkenlik, sorumluluk, orijinallik, takım çalışması ve hoşgörü temelinde hizmet veren Özel İrfan Okulları’nda henüz ilk dakikalarda dahi aile sıcaklığını bulabiliyorsunuz.

İNGİLİZCE DERSLERİ EMİN ELLERDE

Okulumuzda müfredattaki derslerin yanı sıra yabancı dersler de tecrübeli bir eğitimcinin elinde. Kilometre uzaklıktaki Uganda'dan gelen İngilizce Öğretmeni Kato Kadera, eşi ile birlikte Özel İrfan Okullarında öğrencilere yabancı dil eğitimi veriyor. Yabancı hocalarla dersler hem eğlenceli hem de daha zevkli geçiyor.

BAŞARILARLA ADINDAN BAHSETTİREN OKUL

Şu anda toplam 800 öğrenciye anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim-öğretim veren okulumuz, YGS, LYS ve TEOG sınavlarında gösterdiği başarıyla da memnuniyeti üst seviyeye taşıyor. Bu başarılarının yanı sıra TÜBİTAK'a sunulan projeler de ciddi başarılar elde edilmiş. Bölgede düzenlenen TÜBİTAK yarışmalarında Özel İrfan Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan projeler bütün katılımcıların dikkatini çekmiş ve önemli dereceler elde etmiş. Okulumuz 2015 yılında çok sayıda öğrenciyi üniversiteyi kazanmış.

ÖZEL İRFAN OKULLARINDA SEVGİ DİLİ HAKİM

Eğitimde marka haline gelen Özel İrfan Okulları, sizi alışageldik eğitim kurumlarının çok uzağına götürüyor. Zenginleştirilmiş eğitim olanakları, bilgisayar destekli yancı dil eğitimi, etüt ve ders çalışma saatleri, kış-bahar ve yaz kursları, öğrenci velilerini bilgilendirme seminerleri, birebir rehberlik çalışmaları, veli ve öğrencilere ayrıcalıklı hayatın kapılarını açıyor. Öğrencilerin gelişimi için her türlü hizmet veriliyor.

“ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE GÜVENLE HAZIRLIYORUZ”

Okul Müdürü Fakrullah Akdursun, eğitim-öğretime ciddi anlamda yoğunlaştıklarını ifade ederek, öğrencileri geleceğe güvenle hazırladıklarını söyledi. Yıllardır kaliteli eğitim himmeti sunduklarını belirten Sayın Akdursun “Okulumuz Batman'da marka haline gelmiş durumda. Her geçen gün bize tercih daha da artıyor. bu tercih bizi mutlu ediyor. Eğitim kadromuz çok donanımlı. Öğretmenlerimizin hepsi kendi alanlarında çok başarılı. Öğretmenlerimiz bilgi ve birikimlerini öğrencilerimize aktarmak için ciddi anlamda gayret sarf ediyor” diyor.

SOSYAL AKTİVİTELER DE MEMNUNİYET VERİCİ

Okulumuz, kaliteli eğitimin-öğretimin yanında sosyal aktivitelerde de adından sıkça bahsettiriyor. Öğrencileri hem eğitim hayatına hem de sosyal yaşama en iyi şekilde hazırladıklarını belirten Sayın Akdursun “Turnuvalarımız, gezi ve piknik programlarımız, sergi ve yarışmalarımız oluyor. öğrencilere bu şekilde moral ve motivasyon sağlıyoruz” diyor ve ekliyor “Öğrencilerimizin başarısı bize ödül değerindedir”

SPOR ALANINDA BAŞARILAR ELDE DİLİYOR

Özel İrfan Okulları, sosyal aktivitelere verdiği önemin meyvelerini topluyor. Zira spor hayatında da onlarca başarıya imza atmış öğrencilerimiz. Masa Tenisinde, basketbolda, taekwandoda, voleybolda, satranç turnuvalarında il 1.’likleri ve Türkiye 2.’likleri elde edildiğini söylüyor Fakrullah Bey.

“AŞÇILARIMIZI ÖZEL OLARAK SEÇİYORUZ”

Okulun yemekhanesini de büyük bir titizlikle inceliyoruz. Tiril tiril mutfakta öğrencilerin neşeyle yemeklerini yediklerine şahit oluyoruz.  Lezzetli yemeklerin, usta aşçıların eliyle hazırlandığını söylüyor Okul Müdürü Fakrullah Bey.  Yemek menüsünün de ayrıca büyük bir ciddiyetle hazırlandığını söylüyor Sayın Akdursun.

YAZ VE KIŞ OKUKLLARI...

Özel İrfan’da eğitime ara verilmiyor hiçbir zaman… Eğitim-öğretim ve sosyal aktiviteler, yaz-kış devam ediyor anlayacağınız. Sömestr ve yaz tatillerinde eğitimlerin devam ettiğini söyleyen Sayın Akdursun, eğitimde iddialı olduklarının altını çiziyor. 0488 218 11 19 no’lu hattı arayarak detaylı bilgi edinebileceğiniz Özel İrfan Okulları’na Batman Sonsöz’ün selamlarını iletmeyi ihmal etmeyi…

Haftanın Öne Çıkanları

ŞELMO DAVASININ AVUKATI MURAT ASLAN KONUŞTU

2016-04-20 21:59 - GÜNDEM

BATMAN’DA İZ BIRAKANLAR 1

2016-04-18 22:21 - Nostalji

HDP BATMAN İL KONGRESİ YAPILDI

2016-04-24 21:39 - SİYASET

ÖZEL İRFAN OKULLARINDA EĞİTİM, SEVGİYLE BAŞLIYOR

2016-04-25 21:07 - EĞİTİM

BATMAN-SİLVAN YOLUNDA KAZA: 4 YARALI

2016-04-19 22:03 - GÜNDEM

TÜRKAN, BİLİM TEKNİK KOLEJİNDEYDİ

2016-04-21 20:29 - EĞİTİM

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR’DA MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ

2016-04-22 22:01 - GÜNDEM

ERKEK GİYİMDE YENİ İSİM PARS STORE

2016-04-20 21:55 - GÜNDEM

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI KERMES ETKİNLİĞİ

2016-04-19 22:02 - GÜNDEM

BATMAN ÜNİVERSİTESİNİN MUTLU GÜNÜ

2016-04-18 21:11 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Kampüste çadır kuruldu

01:24 - EĞİTİM

Eğitim Bir Sen, öğretmene darp olayını kınadı

01:23 - EĞİTİM

Minikler, sebze yetiştiriyor

10:48 - EĞİTİM

Batman Üniversitesi, protokollere imza attı

01:10 - EĞİTİM

Anadolu Lisesi, öğrencilerini sınavla seçiyor

12:15 - EĞİTİM

Günün Manşetleri

Kampüste çadır kuruldu

01:24 - EĞİTİM

Eğitim Bir Sen, öğretmene darp olayını kınadı

01:23 - EĞİTİM

Batman Valisi, meclis toplantısına katıldı

01:00 - GÜNDEM

Akıl ve zeka oyunlarında il finali…

00:23 - GÜNDEM

Asfalt sezonu başladı

00:21 - GÜNDEM