SAĞLIKLI HAYAT İÇİN EUROBAT’I SEÇİN

Sağlığını düşünen ender yazarlardan biri olarak sizi bugün buram buram şifa kokan bir merkeze doğru yolculuğa çıkarıyorum.

YENİ YERLER - 9 yıl önce

Yine siz değerli okurlarımız için Foto Muhabirimiz Yusuf Kavak ile birlikte düşüyoruz yollara. Belde Mahallesi TPAO Bulvarı 3218 sokak Akdeniz Apartmanı No: 2’de açılışı yapılan EuroBat’ta birbirinden güzel bayan arkadaşlar tarafından güler yüzlü bir şekilde karşılanıyoruz. Uzmanımız Hakan Kömürcüoğlu ile yaptığımız sohbet öncesi 300 metrekare iki kattan oluşan mekânımızda vücut analiz odasını, detoks odasını kan dolaşımı ve hacamat odaları ile biyoaktif gıdaların bulunduğu odayı didik didik inceliyoruz.

HAKAN KÖMÜRCÜOĞLU KİMDİR?

Sohbetimize Uzmanımız Hakan Kömürcüoğlu’nu tanımakla başlıyoruz. Kömürcoğlu, aslen Gümüşhanelidir. Eski bir profesyonel sporcudur bir kamu kurumunda 23 sene müdürlük yapmıştır. 14 yıl önce oğlu bir rahatsızlık geçirir. Tedavisi bir türlü gerçekleşemez. Azerbaycan’dan tanıştığı bir kadın, kendisinde destekleyici bir ürün verir. Düzenli kullanıldığı takdirde 6 ay sonra oğlunun iyileşeceğini söyler. Bir kamu kurumunda yöneticilik yapan Kömürcoğlu, bu tür şeylere inanmasa da oğluna bu ürünü kullandırır ve 6 ay sonra mucizevî iyileştiğine tanıklık eder. O güne kadar sokakta yürüyemeyen oğlu, basketbol oynamaya başlar. O saatten sonra Kömürcoğlu, alternatif tıpa yönelir. Kamudan istifa eder. Rusya ve Çin’de bunu eğitimini alır. Aynı zamanda kişisel uzmanıdır da.

EUROBAT NEDİR?

Şimdi de merkezi tanımanın zamanı. İlk olarak “EuroBat ismi nereden geliyor?” sorusunu yöneltiyorum uzmanımıza. Kömürcüoğlu “Euro, Avrupa demek Bat da Batman’ın kısaltılmış şeklidir. Genel Merkezi Batman’da kurduk ama 38 ilde buraya bağlı merkezler açılacak. Oraların isimleri de buna göre şekillenecek. Mesela Mardin’in EuroMar olacak. Diyarbakır açarsa EuroDiy olacak, İstanbul açarsa Euroİst olacak” yanıtını veriyor bize.

38 İL, BATMAN’A BAĞLANACAK

Peki, bu mucizevî merkezin serüveni nasıl başladı dersiniz? Merkezin, 17 yılık bir tecrübenin ürünü olduğunu açıklıyor Kömürcüoğlu ve ekliyor “Günümüzde alternatif tıp yöntemleri herkes tarafından benimsenip kullanılmaya başlandı. Ancak alternatif tıp yöntemleri üzerine Türkiye’de kurulan herhangi bir yer yok. Bu proje bana ait. Projeyi paylaştığım insanlar arasında Batmanlı iki yatırımcı arkadaşımız vardı. Batmanlı arkadaşlarımız Çetin Ulu ve Necmeddin Songur, projenin Batman’da uygulanması şartıyla destek verebileceklerini söylediler. Bu işe eğer Batman’dan başlarsak biz yapacağız dediler. Beni İstanbul’dan alıp getirdiler. Bu işe Batman’dan başlamış olduk”

ÖNEMLİ OLAN, HASTALANMADAN ÖNCE TEDBİR ALMAK

Sisteme ilişkin bilgi veriyor Kömürcoğlu. Hastalıktan önce hastalığa karşı tedbir almanın Uzak Doğu felsefesi olduğunu belirten Uzmanımız “Günümüzde dağınık olarak kullanılan alternatif tıp yöntemlerini bir arada toplama ve bir tesis haline getirme düşüncesinden yola çıkarak bu merkezi kurduk. Burada amaç, insan sağlığını koruyarak topluma hizmet vermektir. Kişi hayatından neleri çıkarmalıdır, hayatına neleri dahil etmelidir, bunu gösteriyoruz. Hastanelerimiz ve doktorlarımız mevcut ama hastaneler ve doktorlar, hasta olunca gidilen bir yerdir. Bizim ana hedefimiz insanları hastalıktan korumaktır. Bu, Doğu Tıp felsefesidir. Hasta olduktan sonra çözüm zordur bu yüzden hasta olmadan tedbirini almak daha önemlidir. Bunu topluma aktarabilmek gerekiyor” diyor.

UZAY TEKNOLOJİSİ KULLANILIYOR

EuroBat Vücut Analiz Merkezine hastane diyebilir miyiz?” diye merak edenler için can alıcı soruyu yöneltiyorum Sayın Kömürcüoğlu’na. Uzmanımız net bir cevapla “Biz buraya gelen Batmanlıların hiçbirini hasta olarak kabul etmiyoruz. Her biri bizim misafirimiz. Evimize bir misafir geldiğinde nasıl karşılıyorsak öyle karşılıyoruz, uğurlarken de öyle uğurluyoruz. Ana temamız onların hasta olmasının önüne geçmektir. Bununla ilgili uyguladığımız sistemler var. En önemli sistem uzay teknolojisidir” açıklamasını yapıyor bize.

HÜCRESEL TARAMA YAPILIYOR

Peki, sistemlerimiz nasıl çalışıyor? Kömürcüoğlu “Herhangi kan ve idrar tahliline gerek duymadan hücresel tarama yaparak tüm vücut analizi yapılıyor. Şu anda yaşanılan problemler varsa nedenleriyle beraber tespitleri yapılıyor, önümüzde ki 3 yıl içerisinde yaşanabilecek bir problem varsa onun ön tanısı yapılıyor. Gıda testleri yapılıyor. Mesela siz muz yemeyi çok seviyorsunuz ve yiyorsunuz da ama belki on beş-yirmi sene sonra muz sizin mide çeperinizi bozmuş olacak haberiniz yok, yemeye devam ediyorsunuz. Merkezimizde yaptığımız analizlerde cihaz uyarıyor, size muz tüketmemeniz gerektiğini söylüyor. Bunun dışında geniş kapsamlı bir kanser ön tanı taraması yapıyor. Eğer hücresel bir bozulma gerçekleşmiş ise bunu erkenden öğreniyorsunuz. Bu teknoloji şu anda NASA’da kullanılıyor” cevabıyla aydınlatıyor bizi.

DESTEKLEYİCİ ÜRÜNLER VERİYORUZ

Merkezimizde vücut analiziniz yapıldı, meyilli olduğunuz hastalıklar biiir biiir anlatıldı. Peki şimdi izleyeceğiniz süreç ne olacak? Uzmanımız Hakan Kömürcüoğlu, sizi oluşabilecek hastalıklarınıza karşı doktorlara yönlendirecek. Bunun dışında Avrupa’dan ithal edilmiş destekleyici ürünleri kullanarak da bu süreci hızlandırabileceksiniz. Mesela Uzak Doğu’da ölümsüzlük mantarı olarak bilinen bitkiyi burada kahve olarak bulabiliyorsunuz. Kahvemizin Malezya’dan geldiğini öğreniyoruz. Bunun gibi onlarca çeşit mucizevî ürün, mekânımızın raflarına büyük bir titizlikle sıralanmış. Sadece destekleyici ürünler mi? Tansiyon dengeleyici cihazlar, stres bileklikleri gibi teknolojik aletler de raflarda sizleri bekliyor.

DETOKS, HACAMAT VE OZON TEDAVİSİ YAPIYORUZ

Merkezde kesinlikle kimyasal ilaç verilmediğine vurgu yapan Uzmanımız “Özel işlenmiş gıdalar veriyoruz. Destekleri bunlarla sağlıyoruz ve iki tane daha farklı uygulamamız var. Bunlardan biri detoks. Yani iç temizlik yapan bir cihaz. Konuğumuz 14 gün boyunca buraya geliyor. Ozonla yapılıyor bu sistem. İlk günlerde suyun simsiyah olduğu görülüyor, 14. güne yaklaşıldıkça su berraklaşıyor. 14.günün sonunda iç temizliğiniz bitmiş oluyor. Burada önemli olan kan dolaşımı problem olan kişiler için şeker, kolesterol, tansiyon ve kan hastalıklarının önüne geçmektir. Bir kan dolaşımı simülatörümüz var. Bununla da aylık küller uyguluyoruz. Ayrıca hacamat ve ozon terapi sistemimiz var. Hacamat vücuttaki kirli kanın dışarı atılmasını sağlayan çok önemli bir uygulamadır. Ozon terapi ise kişiden kan alınır, bu kana ona ozon verildikten sonra yeniden kişiye enjekte edilir” bilgisini veriyor.

38 İLDE ŞUBE AÇACAĞIZ

Bu enfes mekânda şu anda 5 danışman ile 1 Vernıs Uzmanı çalışıyor. Danışmanlara merkezde bulunan sistemle ilgili bilgiler veriliyor. Ayrıca Uzak Doğu felsefesi, kişisel gelişim eğitimi de alıyorlar. İddialı hedeflerle yola çıkan merkezimiz, 38 ilde daha aynı merkezi açacak, Genel Merkez ise Batman’da kalacak ve personel kadrosu 30’a kadar yükselecek. Batman’da yetişen danışmanlar ise bu illerde yönetici olarak görevlendirilecek. Anlayacağınız aralarında İstanbul’un, Şanlıurfa’nın, Elazığ, Mardin, Siirt ve Van’ın da bulunduğu 38 ilde bütün yöneticiler Batmanlı isimlerden oluşacak.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYAMIZ VAR

EuroBat’da açılışa özel kampanya uygulandığını öğreniyoruz. Vücut analizi şu anda sadece 180 liraya yapılıyor. Kampanya bitiminde fiyatların yükselebileceğinin sinyallerini veriyor uzmanımız. Benden söylemesi, bu merkezi ziyaret etmek için elinizi çabuk tutmalısınız. Haaa bir de unutmadan, merkezimize 0488 221 25 07/ 0553 022 33 00 numaralı hattan da ulaşabilirsiniz.

Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN’IN SİNEMA HAYATI 1950’LERDE BAŞLADI

2015-08-25 18:12 - Nostalji

SAĞLIKLI HAYAT İÇİN EUROBAT’I SEÇİN

2015-08-26 20:16 - YENİ YERLER

İŞADAMI DİNÇ’İN İŞ MAKİNELERİ ATEŞE VERİLDİ

2015-08-25 19:27 - GÜNDEM

EVDİZEN’DEN “ALTIN” KAMPANYA

2015-08-21 19:58 - GÜNDEM

BATMANLI FIRAT, İSTANBUL’DA VURULDU!

2015-08-19 20:29 - GÜNDEM

ŞERİF DOĞAN’DAN PETROLSPOR’A KAHVALTI JESTİ

2015-08-20 18:41 - SPOR

DARP EDİLEN DOKTOR KONUŞTU

2015-08-21 20:05 - EĞİTİM

PETROLSPOR’DA YENİ SEZON FORMALARI TANITILDI

2015-08-19 20:20 - SPOR

SASON’DA ŞÜPHELİ ÖLÜM!

2015-08-20 20:19 - SASON

HAS SİMİT, KAHVALTININ ADRESİ

2015-08-24 19:47 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

Belediyeden yüksek gerilim mesajı

16:21 - GÜNDEM

Öğrenciler tren yolculuğu yaptı

16:12 - YAŞAM

Acılı baba, ilk kez konuştu

15:50 - YAŞAM

Gazzeli anneler için toplandılar

15:42 - GÜNDEM

Öğretmene saldırıya sert tepki!

15:37 - YAŞAM