2014 yılında hayata geçirilen ve IMP3rove metodolojisine dayanan İnovaLİG, firmaların inovasyon yetkinliklerinin değerlendirilmesini ve geliştirilmesini amaçlıyor. Programa dünya genelinde 7 bin 500’ün üzerinde firmanın katılım sağladığı belirtildi.
PROJELERİNİ JÜRİYE SUNDU
ALL Alçı’nın başvurusunun değerlendirilmesinin ardından başlayan süreç, İnovaLİG Final Programı ile devam etti. Final aşamasında şirketin geliştirdiği projeler ve inovasyon çalışmaları, kamu, akademi ve iş dünyasının temsilcilerinden oluşan jüriye sunuldu. Sunumda projelerin teknik altyapısı, geliştirme süreçleri ve yapı malzemeleri sektörüne sağlayabileceği katkılar ele alındı. Jüri üyelerinin projelere ilişkin soruları ALL Alçı ekibi tarafından yanıtlandı.
İNOVASYON VE AR-GE ÇALIŞMALARI ÖNE ÇIKTI
Final değerlendirmesinde yalnızca yarışmaya sunulan proje değil, şirketin farklı alanlarda yürüttüğü inovasyon ve Ar-Ge çalışmaları da jüriye aktarıldı. ALL Alçı, inovasyonu yeni fikirlerin geliştirilmesi, teknik olarak doğrulanması ve katma değere dönüştürülmesini kapsayan bir süreç olarak ele alırken, finalistler arasında yer almasının şirketin bu alandaki çalışmalarının bir sonucu olduğunu belirtti.
5 FİRMADAN BİRİ OLDU
Türkiye genelindeki değerlendirme sonucunda 5 finalist firma arasına giren ALL Alçı, final sürecindeki sunumunu tamamladı. Şirket tarafından yapılan değerlendirmede, finalist olmanın yanı sıra jüri üyelerinden projelere yönelik alınan geri bildirimlerin de inovasyon çalışmalarının geliştirilmesi açısından önemli olduğu ifade edildi. ALL Alçı, inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarını sürdürülebilir üretim, teknik geliştirme ve yapı sektörüne yönelik yeni çözümler geliştirme ekseninde sürdürmeyi hedefliyor.






Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir