1/E sınıfı okuma-yazmayı öğrendi

Atatürk İlkokulu 1/E Sınıfı Öğrencileri, harfleri bitirmenin heyecanını Artık Okuyorum, Yazıyorum etkinliğiyle kutladı. Miniklere öğretmenleri tarafından rozet, başarı belgesi ve madalya hediye edildi.

1/E sınıfı okuma-yazmayı öğrendi

ÖĞRETMENDEN ANLAMLI SÜRPRİZ

2025-2026 eğitim öğretim yılı 1. Sınıf Öğrencileri, okuma–yazma sürecindeki emeklerinin karşılığını özel hediyelerle aldı. Öğretmen Siraç Akçay ve öğrencileri, TP Kristal Park’ta pizza yiyerek kutlama yaptı. Birinci dönem boyunca çocuklarına verdikleri destek için velilere teşekkür belgesi takdim edildi.

ÖZEL BİR GÜN YAŞIYORUZ

Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay, etkinliğin amacını anlatırken “Zorlu bir serüveni geride bıraktık. Bu özel günü öğrencilerimiz için unutulmaz kılmak istedik. Öğrencilerimizin okuma ve yazma çalışmalarındaki başarılarını kutlamak, özgüvenlerini artırmak istedik. Aramızda okumada zorlanan öğrencilerimiz var ama yarıyıl tatiline kadar onların da eksiklerini tamamlayacağımıza inanıyorum. Yoğun bir çalışma sürecini geride bıraktık ve bugün bunun haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. Akçay, rehberlik servisi, okul idaresi, personel ve velilerin destekleriyle 1. dönem harfleri 10 Aralık 2025’te tamamladıklarını belirterek tüm öğrencilere başarı diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ