Ana içeriğe geç

Batman’da oyunculuk kursları başlıyor

Batman Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek eğitimlerde 8-13 yaş arasındaki çocuklara yaratıcı drama, çocuk tiyatrosu ve sahne çalışmaları verilecek.

Batman’da oyunculuk kursları başlıyor

Kurslarla çocukların hayal güçlerini geliştirmeleri, grup içinde iletişim kurmaları, özgüven kazanmaları ve sanatsal yeteneklerini keşfetmeleri hedefleniyor.

YETİŞKİNLER İÇİN TEMEL OYUNCULUK KURSU

Yetişkinlere yönelik eğitimlerde ise temel oyunculuk ve tiyatro dersleri verilecek. Katılımcılar, oyunculuk teknikleri, sahne kullanımı, beden dili, ses ve diksiyon, doğaçlama ve sahne çalışmaları alanlarında eğitim alacak.

BAŞVURULAR 1-7 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

Perde Açılıyor projesi için başvurular 1-7 Ekim’de Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde alınacak. Batman Belediyesi, çocukları, gençleri ve yetişkinleri ücretsiz sahne sanatları eğitimlerine katılmaya davet ediyor.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle