Ana içeriğe geç

Batman’da sağanak AVM’yi vurdu

Batman’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kentte günlük yaşamı olumsuz etkilerken bir alışveriş merkezinde çatıdan içeri su sızdı.

Batman’da sağanak AVM’yi vurdu

AVM’DE SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU

Batman’da etkisini artıran sağanak yağışın ardından bir alışveriş merkezinin çatısından içeri su girmeye başladı. Tavandan sızan sular nedeniyle AVM içerisinde bazı noktalarda su birikintileri oluştu. Yaşanan su sızıntısı, alışveriş merkezindeki vatandaşların da dikkatini çekti.

SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kentte etkili olan sağanak yağış, ulaşım ve günlük yaşamda da zaman zaman aksamalara neden olurken, Batman’da yağışlara karşı altyapı ve yağmur suyu tahliye sistemlerinde çalışmalar yürütülüyor. Batman Belediyesi daha önce yağış dönemlerinde yağmur suyu mazgallarının kontrol edildiğini ve ekiplerin olası su birikintilerine müdahale ettiğini bildirmişti.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle