Batman’da 2 bin 157 fidan daha dikildi

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent genelinde yürüttüğü ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Parklar, orta refüjler ve DSİ Kanalı boyunca gerçekleştirilen dikim çalışmaları sayesinde şehir daha sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuşuyor.

Batman’da 2 bin 157 fidan daha dikildi

1–31 Ocak tarihleri arasında 290 fidan, 1–27 Şubat tarihleri arasında ise 1867 fidan olmak üzere toplam 2157 fidanı toprakla buluşturan ekipler, park alanları, ana arterlerdeki orta refüjler ve DSİ Kanal hattında uygun noktalarda dikim yaparak yeşil dokuyu güçlendiriyor.

HEDEF DAHA YEŞİL BİR BATMAN

Ağaçlandırma çalışmalarıyla şehir estetiğinin geliştirilmesi ve hava kalitesinin artırılması hedefleniyor. Mevsim koşullarına uygun türlerin tercih edildiği dikim çalışmaları, yıl boyunca devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ