Ana içeriğe geç

Batman’da 3 bin kişi işe alınacak

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi’nin girişimleri ile başlatılan proje kapsamında 3 bin işsize İŞKUR aracılığıyla geçici iş imkanı sunulacak.

SON DAKİKA
Batman’da 3 bin kişi işe alınacak

İŞ SÜRESİ 7 AY OLACAK

İş Gücü Uyum Programı (İUP),Batman Valiliği ve İlçe Kaymakamlıklarının iş birliğiyle uygulanacak. İşsizlerin istihdam edilebilirliğini artırmayı ve becerilerini arttırmayı hedefleyen programda katılımcılar Batman ve ilçelerindeki kamu kurumlarında temizlik, bakım ve onarım işlerinde görev alacak. 7 ay sürecek olan programda, ilk ay haftada 5 gün, sonraki aylarda ise haftada 3 gün tam gün çalışma düzeni uygulanacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Programdan, İŞKUR’a kayıtlı 18 yaşını doldurmuş işsiz vatandaşlar faydalanabilecek. Adaylarda T.C. vatandaşı olması, emeklilik veya malullük aylığı almıyor olması, sigorta ve gelir kriterlerine uygun olması şartı aranacak. Başvuru detayları, İŞKUR tarafından ilerleyen günlerde duyurulacak.

Okur görüşleri
15 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster15 yorum
AzizeCevap verBildir

Ben çalismak istiyorum işsizim çok ihtiyacım var

YorumsuzCevap verBildir

Kayyum atandı işte çalıyoruz mu olacak verdiğiniz geçici işten dolayı ayrıca kayyumdan sonra da belediye hemen kendi yandaşlarını işe aldıkları söyleniyor çok o nasıl olacaj

Şevket yığrıkCevap verBildir

İş istiyorum 05379385321

BatmanliCevap verBildir

Yaptığınız ayıp bu halkın değerleri üzerinden siyaset yapmayın gerçek bölge insanı iseniz öncelikle seçimle gelen seçimle gider kayimlari kabul etmezsiniz

M Salih YılmazCevap verBildir

Gayet halk ve millet için güzel bir iş en azinda 3 bin kişi evine ekmek ???? götürür

Daha fazla yükle