Batman’da 35 kişilik ekip, sahaya indi

​Batman Belediyesi, kent genelinde temizlik standartlarını yükseltmek amacıyla başlattığı mahallemiz Tertemiz kampanyasını sürdürüyor.

Batman’da 35 kişilik ekip, sahaya indi

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatlarıyla organize edilen çalışmalar, bu hafta Bahçelievler, Şafak ve Fatih Mahallelerine odaklandı.

​35 TEMİZLİK PERSONELİ SAHADA

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahaya inen ekipler, cadde ve sokakları temizledi. Temizlik faaliyetleri kapsamında yol kenarları, kaldırımlar ve boş arazilerde genel temizlik çalışması yapılırken, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ibadethanelerin çevresi de özel araçlarla yıkanarak hijyenik hale getirildi. Çalışmaların verimli ilerlemesi için kapsamlı araç filosu ve personel desteği sağlandı.

Programda ​2 süpürge aracı, ​2 çöp taksi, ​2 çöp kamyonu, ​1 arazöz ve ​1 ibadethane temizleme aracı sahada görev aldı. ​35 personelin görev yaptığı yoğun uygulamayla, mahallelerdeki temizlik seviyesinin kalıcı olarak yükseltilmesi hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ