Ana içeriğe geç

Batman’da hangi odaya haciz geldi?

Batman’da oda başkanlığı seçimlerinin ardından bir meslek kuruluşunun karşı karşıya kaldığı haciz ve icra süreci gündeme geldi.

FLAŞ
Batman’da hangi odaya haciz geldi?

Batman Sonsöz Gazetesi’nin Youtube kanalında yayınlanan Türkan’la Kadraj programına konuk olan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Minibüsçüler Odası Başkan Vekili ve Batman Öğrenci Servisçileri Kooperatifi Başkanı Hanifi Ekremoğlu, göreve geldikleri dönemde Minibüsçüler Odası’nın icra süreciyle karşı karşıya kaldığını açıkladı. Ekremoğlu, programda yaptığı açıklamada, göreve seçildikleri günün sabahında odaya icra işlemi uygulandığını belirterek, borcun faizleriyle birlikte yaklaşık 2,5 milyon liraya ulaştığını söyledi.

HANGİ BAŞKAN, KENDİ ODASINI İCRAYA VEREBİLİR?

Minibüsçüler Odası’nda daha önce iki dönem başkan vekilliği yaptığını belirten Ekremoğlu, yaşanan sürece tepki gösterirken “Hiçbir dönemde hiçbir başkan bulunduğu odayı icraya vermemiştir. Seçildiğimiz günün sabahı bize icra gönderdiler. Faizle birlikte 2,5 milyon haciz geldi. İnsan kendi odasına icra verir mi?” dedi. Önceki başkanın maaş alacağı gerekçesiyle odaya icra işlemi başlattığını öne süren Ekremoğlu, icra nedeniyle oda hesaplarına bloke konulduğunu ifade etti.

İCRAYA RAĞMEN HİZMETİ DURDURMADIK

Yaşanan sürece rağmen hizmetleri aksatmadıklarını belirten Ekremoğlu “Biz oraya bahane için seçilmedik. İcramız olmasına rağmen personel maaşımızı ödedik. Odamızı temizledik, borçlarımızı ödedik. Yönetimimiz ve esnafımızla el ele vererek bu süreci yürüttük. Biz o parayı ödeyeceğiz. İcra geldi diye hizmet edemeyeceğiz diye bir şey yok. Aksine daha çok çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle