OKUL ÇEVRELERİNDEKİ RİSKLER DEĞERLENDİRİLDİ
Vali Ekrem Canalp başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, kent genelindeki okul binaları ve çevrelerinde ortaya çıkabilecek riskler ele alındı. Toplantıda uygulanacak önleyici tedbirler ve eylem planları değerlendirildi.
KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON VURGUSU
Toplantıda konuşan Vali Canalp, öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için ilgili kurumların koordinasyon ve hassasiyet içerisinde çalışmasının önemine dikkat çekti. Okul güvenliği kapsamında daha önce yapılan değerlendirmelerde de okul çevreleri, öğrenci servisleri, trafik düzenlemeleri ve öğrenciler açısından risk oluşturabilecek unsurlara yönelik çalışmaların ele alındığı belirtildi.
KAMU KURUMLARININ YÖNETİCİLERİ KATILDI
Toplantıya Vali Yardımcıları Gökhan Dolaş ve Seher Söyler Çatar, Emniyet Müdürü Yusuf Fatih Atay, Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Albay Veysel Aksoy, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer katıldı.






Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir