Batman’da voleybol okulu açıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kurulan ve Türkiye’de 6-12 yaş arasındaki çocukları voleybol ile tanıştırmayı ve lisanslı sporcu sayısını artırmayı hedefleyen Fabrika Voleybol, yeni okulunu Batman’da açtı.

Batman’da voleybol okulu açıldı

Fabrika Voleybol Batman Okulu’nun açılışı, Türkiye Voleybol Federasyonu Fabrika Voleybol yöneticileri Fuat Fırat ve Mustafa Gün, Türkiye Voleybol Federasyonu Batman Voleybol İl Temsilcisi Eyüp Can Çiftçi, Batman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Batman Fabrika Voleybol İdari Antrenörü Dr. Murat Bilgiç ve Girne Koleji Batman Kampüsü Kurucusu Abdülbaki Azad İsen’in katılımıyla gerçekleşti. Türkiye Voleybol Federasyonu Batman Voleybol İl Temsilcisi Eyüp Can Çiftçi “Dünya’ya örnek teşkil eden, patentinin ülkemize ait olduğu bu projenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Fabrika voleybol ile çocuklarımız sadece fiziksel aktivite yapmakla kalmayacak, voleybolcu olma hayallerini de gerçekleştirebilecekler” dedi.

GURURLUYUZ

Girne Koleji Batman Kampüsü Kurucusu Abdülbaki Azad İsen “Ülkemizin en popüler sporlarından biri olan ve bizleri gururlandıran voleybol branşına katkıda bulunmak bizleri mutlu etti. Batman Fabrika Voleybol, 18 Ekim tarihi itibariyle Özel Girne Koleji Batman Okulları Spor Salonunda yaş gruplarına göre alanında uzman antrenörlerle eğitim faaliyetleri yürütecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ