Ana içeriğe geç

Batman Valisi 431 köyü gezdi

Batman Valisi Ekrem Canalp, Beşiri İlçesinde gerçekleştirdiği son ziyaretlerde 12 köyde vatandaşlarla bir araya geldi. Bu ziyaretlerle birlikte Canalp’ın görev süresince gerçekleştirdiği toplam köy ziyareti sayısı 431’e ulaştı.

Batman Valisi 431 köyü gezdi

KAŞÜSTÜ KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Vali Ekrem Canalp, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ekrem Doğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ve ilçe kurum müdürleriyle birlikte Beşiri’de köy ziyaretlerini sürdürdü. Günün son durağı Kaşüstü Köyü olan Canalp, köy muhtarı Sabri Başaran ve vatandaşlarla bir araya geldi. Beşiri Kaymakamı Mustafa Arslanşahin ise köyde yürütülen kamu hizmetlerine ilişkin bilgi verdi.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Ziyaret kapsamında köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Canalp, çözüm için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi.

294 KÖYÜN TAMAMINI ZİYARET ETTİ

Vali Canalp’ın köy ziyaretleri kapsamında bugüne kadar Batman’daki 294 köyün tamamını bir kez ziyaret ettiği, ikinci tur kapsamında ise 137 köye gittiği belirtildi. Beşiri’deki son ziyaretlerle birlikte toplam ziyaret sayısı 431’e yükseldi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle