Ana içeriğe geç

Batmanlı Genç, Finlandiya'da öldü!

Batman’ın Beşiri İlçesinden çalışmak üzere Finlandiya’ya giden Veysel Dalgıç, serinlemek için girdiği gölette boğularak hayatını kaybetti.

Batmanlı Genç, Finlandiya'da öldü!

Edinilen bilgilere göre olay, Finlandiya’da meydana geldi. Sıcak hava nedeniyle serinlemek amacıyla gölete giren Dalgıç, bir süre yüzdükten sonra gözden kayboldu.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine arama kurtarma ve su altı ekipleri sevk edildi. Gölette yapılan çalışmalar sonucunda Veysel Dalgıç’ın cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan Dalgıç’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, cenazesi otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, acı haber ailesine ulaştırıldı. Cenazenin Türkiye’ye getirilmesi için işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle