Ana içeriğe geç

Batmanlı Gençler raket salladı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Batman’da düzenlenen Tenis Turnuvası, nefes kesen final maçlarının ardından sona erdi.

Batmanlı Gençler raket salladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği ortaklığında gerçekleştirilen organizasyon, kentin spor takviminde unutulmaz bir iz bıraktı.

24-30 Ağustos’ta düzenlenen turnuvada, farklı yaş gruplarından toplam 175 sporcu şampiyonluk kupası için raket salladı. 5 ayrı kategoride sahne alan sporcular, galibiyet için tüm kozlarını paylaştı. Sabah 10.00-14.00 ve akşam 17.00-22.30 saatleri arasında gerçekleştirilen karşılaşmalar, izleyicilere yüksek tempolu ve seyir zevki bol anlar yaşattı. Turnuva sonunda kendi kategorilerinde dereceye giren başarılı raketler, düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu.

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle