Batmanlı Kızlar Türkiye Finallerinde

Batmanlı Kız Futbolcular, Anadolu Yıldızlar Ligi'nde (ANALİG) gösterdikleri başarılı performansla Türkiye Finallerinde mücadele edecek son 12 takım arasına girmeyi başardı.

Batmanlı Kızlar Türkiye Finallerinde

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde mücadele eden kız futbol takımı, iki etap boyunca sergilediği başarılı performansla Türkiye Şampiyonası biletini aldı. Rakiplerini geride bırakan Batman Temsilcisi, Erzincan'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek.

MARDİN'DE BÖLGE BİRİNCİSİ OLDULAR

Anadolu Yıldızlar Ligi 1. Etap müsabakaları Mardin'de gerçekleştirildi. Turnuva boyunca başarılı bir performans ortaya koyan Batman Ekibi, kızlar kategorisinde bölge birincisi olarak üst tura yükseldi.

MALATYA'YI MAĞLUP EDEREK ŞAMPİYON OLDULAR

İkinci etap karşılaşmaları ise Şanlıurfa'da oynandı. Başarılı grafiğini burada da sürdüren Batman Temsilcisi, final maçında Malatya'yı mağlup ederek etap şampiyonu oldu. Bu sonuçla 20 Ağustos'ta Erzincan'da düzenlenmesi planlanan ANALİG Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Batman Ekibi, yurt genelinde finallere kalan son 12 takım arasında yer almanın sevincini yaşadı. Teknik ekipte görev yapan Cengiz Çakar, Metin Boğa ve Mehmet Kalkan, sezon boyunca sporcuları müsabakalara hazırladı.

FİNALLERDE DE AYNI BAŞARIYI BEKLİYORUM"

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Anadolu Yıldızlar Ligi'nde ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye finallerine yükselen kız futbol takımımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyorum. Sporcularımızın gösterdiği azim, disiplin ve takım ruhu bizleri gururlandırdı. Erzincan'da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'nda da aynı başarıyı göstereceklerine inanıyor, kendilerine üstün başarılar diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ