Batmanlı Ruken Tek, milli takıma seçildi

Batman, atletizmde bir milli gurur daha yaşadı. İstanbul’da düzenlenen Ömer Besim Avrupa Kros Milli Takım Seçmelerinde büyük başarı göstererek ikinci olan Ruken Tek, milli takım kadrosuna girmeye hak kazandı.

Batmanlı Ruken Tek, milli takıma seçildi

Batman’da atletizm branşında son yıllarda yükselen başarı grafiği, yeni bir milli sporcu daha çıkararak taçlandı. Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut önderliğinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kulüpler ve antrenörlerin koordineli çalışmaları meyvesini vermeye devam ediyor.

RUKEN TEK’TEN TARİHİ BAŞARI

Batman’ın yükselen yıldızlarından Ruken Tek, İstanbul’da gerçekleştirilen Ömer Besim – Avrupa Kros Milli Takım Seçmelerinde güçlü rakiplerini geride bırakarak ikincilik elde etti. Genç sporcu, bu dereceyle Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edecek olan milli takım kadrosuna dâhil edildi. Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut “Batman’a ve sporcularımıza ne yapsak az. Bu başarılar, özverili çalışan antrenörlerimizin, sporcularımızın ve emek veren tüm paydaşlarımızın ortak eseridir” dedi. Antrenör Sadullah Ergün ve teknik ekibin yoğun çalışmaları doğrultusunda, genç sporcunun daha büyük başarılara imza atacağına inanılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ