Ana içeriğe geç

Batmanlılar İstanbul’da piknik yaptı

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, İstanbul’da yaşayan Batmanlıları bir araya getiren ELİH-BADEF geleneksel piknik şöleninin, dayanışma ve kültürel bağların korunması açısından önemli olduğunu belirtti.

Batmanlılar İstanbul’da piknik yaptı

Elih-Batman Dernekleri Federasyonu (ELİH-BADEF) tarafından İstanbul’da düzenlenen geleneksel piknik şöleni, kentte yaşayan Batmanlıları bir araya getirdi. Programa Başkan Şansi’yi temsilen İl Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hamza Aşkın katıldı. Programda hemşerilerle bir araya gelen Aşkın, Batmanlıların taleplerini dinledi.

KIYMETLİ BİR BULUŞMA

Programla ilgili değerlendirmede bulunan İl Başkanı Şansi ise “Batman sevgisi, mesafeleri aşan güçlü bir gönül bağıdır. Nerede yaşarsa yaşasın her bir hemşerimiz, kültürümüzün, kardeşliğimizin ve dayanışma ruhumuzun taşıyıcısıdır. İstanbul’da hemşerilerimizi bir araya getiren bu kıymetli buluşmayı önemsiyor, organizasyonda emeği geçen ELİH-BADEF yönetimine ve katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle