Ana içeriğe geç

Emine Beder’den Batman’a övgü

Batman’da düzenlenen 4. Gastronomi Festivali’ne katılan ünlü yemek yazarı, şef ve sunucu Emine Beder, yağışlı havaya rağmen vatandaşların festivale gösterdiği yoğun ilgiden etkilendiğini söyledi.

Emine Beder’den Batman’a övgü
1 / 2

 

YAĞMURA RAĞMEN İLGİ ÇOK FAZLA

Batman Gastronomi Festivali’ni değerlendiren Emine Beder, farklı şehirlerde birçok festivale katıldığını ancak Batman’daki atmosferin kendisini etkilediğini belirtti. Yağışlı havaya rağmen festival alanındaki kalabalığın dikkat çekici olduğunu ifade eden Beder “Bugüne kadar çok festivale gittim ama buradaki atmosfer gerçekten çok güzel. Bu kadar yağmura rağmen halkın ilgisi ve kalabalık çok fazla. Bir tarafta folklor gösterileri, diğer tarafta şarkılar ve türküler, bir tarafta ikramlar var” dedi.

ORGANİZASYON EKİBİNE TEŞEKKÜR

Festivalin farklı etkinliklerle zenginleştirilmesini de değerlendiren Beder, organizasyonda emeği geçen Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Batman Kültür Derneği, Güneydoğu Aşçılar Federasyonu ve Aşçılar Derneği’ne teşekkür etti.

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle