HAFİF TİCARİ ARAÇ KAMYONA ARKADAN ÇARPTI
Kaza, Bozova ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Levent Çerçi’nin (41) kullandığı 27 APV 283 plakalı hafif ticari araç, Mehmet G. idaresindeki 63 ALA 126 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araçta bulunanlar araç içerisinde sıkışırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
5 KİŞİ ÖLDÜ
Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Levent Çerçi ile eşi Fatma Çerçi (36), çocukları Mustafa Çerçi (15) ve Büşra Çerçi (12) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ayşegül Çerçi (17) ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ayşegül Çerçi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada 1 kişi de yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.
KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI
Kazanın ardından kamyon sürücüsü Mehmet G. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, olay yerindeki çalışmalardan sonra kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için soruşturma sürdürülüyor. Öte yandan, 5 kişinin yaşamını yitirdiği feci kaza çevrede bulunan güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, hafif ticari aracın seyir halindeki kamyona arkadan çarptığı ve çarpışmanın ardından bölgede yaşananlar yer aldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.






Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir