ESNAF HABERLERİ

Gelin adaylarının ilk durağı Nisanur

Batman Meydan Mahallesi Atatürk Bulvar, Belediye Hizmet Binası karşısında bulunan ve iki genç kardeşin beraber işlettiği Nisanur Gelinlik ve Kuaförlük Mağazası, 4 yıldır gelin adaylarının hayallerini süslüyor.

Gelin adaylarının ilk durağı Nisanur
30-05-2022 11:38
30-05-2022 15:40
BATMAN
Google News

Nisanur Gelinlik ve Kuaförlük Mağazası Sahipleri Zeynep Bulut ve Şehmus Bulut kardeşler, verdikleri hizmeti Batman Sonsöz mikrofonlarına anlattı.

“HEM SATIŞ HEM KİRALAMA YAPIYORUZ”

Nisanur Gelinlik ve Kuaför Mağazalarında hem satış hem de kiralama ile ürün verdiklerini ifade eden Zeynep Bulut ve Şehmus Bulut kardeşler “30 yıldır gelinlik sektöründeyiz. Babamızla beraber çalışıyoruz. 4 yıldır Nisanur Gelinlik ve Kuaför markamızla Batman’a hizmet veriyoruz. Nisanur markası olarak Türkiye geneli 68 bayiimiz var. Burası kurumsal bir firma ve biz de bur firmanın Batman şubesiyiz. Gelinlik, kınalık, nişanlılık kıyafetlerini hem satıyor hem kiralıyoruz. Ürünlerimiz Türkiye’de patentli Nisanur Firmasına ait ürünlerdir. Ayrıca öne çıkan markalardan ve modellerden alıp, satma ve kiralama yetkisine sahibiz” dedi.

“ÖZEL TASARIM VE ÖZEL ÖLÇÜLERDE ÜRÜNLER YAPIYORUZ”

Gelinlikle beraber kuaförlük bölümünde de özel tasarımlar yaptıklarını ifade eden Bulut Kardeşler “İstenildiği zaman özel tasarım ve özel ölçülerde istenilen ürünü yapabiliyoruz. Kuaförlük hizmeti de veriyoruz. Kuaförlük bölümünde istenilen türban ve saç tasarımlarını müşterinin isteğine göre çıkarıyoruz. Makyajlarımızda kaliteli ve orijinal olan bütün makyaj ürünlerini kullanıyoruz” dedi.

‘’KİRALANAN ÜRÜNLERİ ÖZENLE TEMİZLİYORUZ’’

Kiralanan ürünlerin temizlik ve hijyenin çok önem verdiklerini vurgulayan Zeynep ve Şehmus Bulut kardeşler “Ürünlerimizi Türkiye’nin her yerine kiralayabiliyoruz. Müşteriler ürünleri kiralayıp, götürüp, düğünlerini yaptıktan sonra anlaşmalı kargolarla veya kendileri getirerek geri bırakıyorlar. Gelen ürünlerimizi çok temiz ve hijyenik bir şekilde temizleyerek tekrar satışa sunuyoruz” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZİN YÜZDE 98’İ KİRALAMAYI TERCİH EDİYOR”

Verdikleri paket hizmetleri ve paket içerisinde yer alan ürünler hakkında bilgi veren Zeynep Bulut ve Şehmus Bulut Kardeşler “Giyinmiş ürünlerimizde fiyatlar daha ekonomik olduğu için gelinlerimiz bütçelerine göre istedikleri paket hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. Mesela 1. Paketimiz olan ekonomik paketimizde; 2 gün kuaför, gelin çiçeği, gelin tacı, gelinlik, kınalık ve aksesuarları yer alıyor. Bu paketimiz 5 bin TL. Gelinlik fiyatları 5 bin ile 20 bin arası değişiyor. Müşterilerimizin yüzde 98’i kiralamayı tercih ediyor çünkü daha ekonomik. Gelinlik kiralama ücretleri 3 bin ile 10 bin arası değişiyor” dedi.

“GELİN ADAYLARIMIZ BİZİ TERCİH ETMEKTEN ÇOK MEMNUN”

Mağazaya gelen gelin adaylarının verilen hizmetten son derece memnun kaldıklarını belirten Zeynep Bulut ve Şehmus Bulut Kardeşler “Nisanur’u tercih eden gelin adaylarımız en özel günlerinde bizi tercih etmekten çok memnun ve mutlular. Gelin adaylarımız bizi tercih ettiği için işlerimiz artarak daha iyiye gidiyor. Bunun sebebi ise; Markamızın Türkiye’deki en iyi ve ne istikrarlı marka olması ve bizim yapmış olduğumuz kaliteli hizmettendir. Toplamda 10 personelle hizmet verdiğimiz Nisanur Mağazamıza bütün gelin adaylarımızı bekliyoruz. Gönül rahatlığıyla bizi tercih edebilirler” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete