Ana içeriğe geç

Gercüş’te sergi açıldı

Gercüş Halk Eğitimi Merkezi tarafından hayat boyu öğrenme faaliyetleri kapsamında hazırlanan yıl sonu sergisi, yoğun katılımla açıldı.

SON DAKİKA
Gercüş’te sergi açıldı

Serginin açılışına Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, AK Parti Gercüş İlçe Başkanı İbrahim Torlak, Gercüş İlçe Millî Eğitim Müdürü Ümit Dursun, il ve ilçe millî eğitim müdürlüğü şube müdürleri, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı.

Yıl boyunca kursiyerlerin emek ve özveriyle hazırladığı el sanatları, giyim, resim ve çeşitli alanlardaki çalışmalar sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Katılımcılar, eserleri inceleyerek kursiyerlerden bilgi aldı. Hayat boyu öğrenmenin önemini bir kez daha gözler önüne seren sergi, hem mesleki hem kişisel gelişime katkı sunan çalışmalarıyla büyük takdir topladı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle