Ana içeriğe geç

Hak İş’liler Van’da toplandı

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası Van Şubesi, 10. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kongreye Genel Başkan Mahmut Arslan ve Hizmet-İş Batman İl Başkanı İdris Gönül de katıldı.

Hak İş’liler Van’da toplandı

BATMAN’DAKİ İŞÇİLER İÇİN KAPSAMLI İSTİŞARE

Kongre kapsamında, Batman’da görev yapan işçilerin durumu masaya yatırıldı. İl Başkanı İdris Gönül, sendikal faaliyetler ve çalışanların talepleri hakkında bilgi verirken, Genel Başkan Mahmut Arslan da işçilerin beklentilerini dinledi ve çözüm yollarını değerlendirdi.

ASGARİ ÜCRET İNSAN ONURUNU SAĞLAMALI

Arslan “Asgari ücret yalnızca bir rakam değildir; çalışanların temel ihtiyaçlarını karşılayacak, insana yaraşır bir yaşam standardını sağlamalıdır. Hak-İş olarak emeğin hakkını savunmaya, alın terinin karşılığını alıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle