İl Başkanı, Kozluk’ta temaslarda bulundu

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Kozluk’ta temaslarda bulundu.

İl Başkanı, Kozluk’ta temaslarda bulundu

Başkan Şansi, Gazze’ye yardım amacıyla düzenlenen kermese katıldıktan sonra ilçe esnafını ziyaret ederek talepleri dinledi. Kozluk Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık’ı ziyaret eden Şansi, yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

HER ZAMAN SAHADAYIZ

AK Parti Kozluk İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısına katılan Şansi, toplantıda birlik, dayanışma ve istişare ruhunun önemine vurgu yaptı. İlçe Başkanı Hakim Işık, İl Başkan Yardımcısı İlçe Koordinatörü Mensur Müjdeci, İl Başkan Yardımcıları Muhammed Şirinoğlu ve Mehmet Şah Önü, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cemalettin Gözkeser ve Hamza Aşkın’ın katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Şansi “Vatandaşımızla buluşmak, esnafımızın sorunlarını görmek ve kardeşlerimize destek olmak bizim için çok değerli. Teşkilatımızla birlikte her zaman sahadayız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
Ali akkuş
Ali akkuş 9 ay önce
Ne teması ne hali? Kendilerinden başka kimseye faydası yok bu adamların. Allah herkesin yardımcısı olsun sonumuz iyi değil. Milleti açlıkla imtihan ediyorlar bunlar hala şow peşinde…!