Ana içeriğe geç

Kaçakçılara jandarma baskını

Batman’da jandarma ekiplerinin kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlediği operasyonda, çok sayıda sigara sarma makinesi, boş makaron ve kıyılmış tütün ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Kaçakçılara jandarma baskını

İKAMETLERE ADLİ ARAMA

Edinilen bilgilere göre, Batman’ın Çay Mahallesi’nde 15 Eylül 2026 tarihinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışma gerçekleştirildi. Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, Suçeken Jandarma Karakol Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü, İdari Şube Müdürlüğü ve Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Ekiplerinin ortak çalışmasıyla, 31 yaşındaki M.A. ve 35 yaşındaki H.A. isimli şahısların ikametlerinde adli arama yapıldı.

ÇOK SAYIDA MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Aramalarda 3 adet sigara sarma makinesi, 1 adet hava kompresörü, 800 bin adet boş makaron, 144 bin adet kilitli poşet, 524 kilogram kıyılmış tütün ile 6 çuval çeşitli markalara ait pamuk filtre ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

MÜCADELE SÜRECEK

Yapılan açıklamada, halkın huzuru ve ülkenin güvenliği için kaçakçılığın her türüne karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle